Πίνακες χωρίς ίχνος ντροπής! – Σαν παρέλαση... φάλτσων

Τι θα γίνει αν κάποιος διαιτητής ή βοηθός κοπεί στα αγωνιστικά τεστ; Θα του δώσουν δεύτερη ευκαιρία για να μην ξεφτιλιστούν! Ξεχάσαμε, ισχύουν τα περσινά! Όμως, αν κοπεί κάποιος, σημαίνει ότι θα έχει αδικηθεί άλλος που έμεινε εκτός πινάκων ή υποβιβάστηκε.
Οι πίνακες έμειναν σχεδόν ίδιοι, αν και τα λάθη ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο τη σεζόν 2018-19. Μπήκε... σφραγίδα ατιμωρησίας και ασυλίας! Τι πίνακες, τι παρέλαση φάλτσων! Οι ανίκανοι και ακατάλληλοι έτσι θα παραμείνουν! Επίσης, δεν πρόκειται να αλλάξουν όσοι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές δεν είναι ανεξάρτητοι, αν υπάρχουν τέτοιες, δεδομένων και των καταγγελιών (με ονόματα) για παρασκήνιο στην ελληνική διαιτησία «που ο Περέιρα είναι ανίκανος να ελέγξει»..
Τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων των διαιτητών, βοηθών και των παρατηρητών δεν ανακοινώνονται, άρα δεν πρόκειται να μάθουμε αν κοπεί κανείς, όμως προ... εξυγίανσης ανακοινώνονταν οι επιτυχόντες αφού πρώτα διορθώνονταν από επιτροπή. Όμως, τώρα στη διαιτησία γίνεται αυτό που θέλει ο Περέιρα!
Προσοχή, μην... διατάξει οι ρέφερι να ...σφυρίζουν με κλαρίνο!
Ο,τι πουν οι Φίφες και οι Ουέφες, ρε παιδιά!
Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να μη λάβει διεθνείς διαστάσεις στο ελληνικό πρόβλημα. Οσο περιορίζεται εντός των συνόρων κανένα πρόβλημα! Μπορούν να ζητούν αποφάσεις χωρίς ψηφοφορία!

Σχόλια