ΕΠΣ Αχαϊας: Αναβρασμός στη διαιτησία με την επιστροφή Μάνθου

Διαιτησία: Αναβρασμός με την επιστροφή Μάνθου
www.pelop.gr
Αναβρασμό έχει προκαλέσει στην διαιτησία της Αχαΐας η είδηση ότι ο Χρυσόστομος Μάνθος επιστρέφει από την Ηλεία και ότι αναλαμβάνει δράση. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του ίδιου με παράγοντες της διαιτησίας δεν είναι καλές, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον η επιστροφή του, αλλά και η υποδοχή που θα τύχει.
Πάντως, ο παλιός διαιτητής Χρήστος Σταθόπουλος, σχολίασε με νόημα στο facebook γράφοντας τα εξής:

«Μεγάλο πράγμα το να ξέρει μόνος του κάποιος πότε θα πρέπει να πάει σπίτι του.
Διαίρει και βασίλευε.... τα «εργαλεία» έρχονται και φεύγουν μαζί με τα όνειρα τους ενώ αυτοί που, για "δικό τους όφελος", τα χρησιμοποιούν, αφού πρώτα τα έχουν στύψει σαν λεμονόκουπες, τα έχουν εκθέσει, έχουν παίξει με τα όνειρά τους, έχουν εκμεταλλευτεί τον ιδρώτα τους, έχουν έχουν έχουν.... ζουν και βασιλεύουν αφού βρίσκουν τα «θύματα» που τα βάζουν σαν ανάχωμα ή βιτρίνα, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Άραγε που είναι σήμερα πολλά από τα «εργαλεία» και που είναι αυτοί που τα χρησιμοποίησαν. Τα τελευταία, περίπου, τριάντα χρόνια που ζει αυτή η περιοχή αυτόν τον «εφιάλτη» και τα απωθημένα μερικών, ποια ήταν τα αποτελέσματα (τα ερωτήματα είναι ρητορικά).
Πολλές φορές ακούω κάποιους να λένε το κάνω γιατί το αγαπώ, όταν αγαπάς κάτι δεν το "ταλαιπωρείς".
Πρέπει να δούμε πότε η αγάπη μπερδεύεται με το συμφέρον!!!!
Πόσοι γονείς στο βωμό της "αγάπης" για να καλύψουν δικές τους ανασφάλειες, στέκονται εμπόδιο στα παιδιά τους και δεν τα αφήνουν, όταν ενηλικιώνονται, να ανοίξουν τα φτερά τους, να φύγουν από το σπίτι, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους (τροφή για σκέψη).

Ο χώρος ανήκει σε αυτούς που ιδρώνουν, οι υπόλοιποι πρέπει να καταλάβουν μόνοι τους που πρέπει να πάνε. Όσοι έχουν συμβάλει στα, περίπου, 30 χρόνια διχασμού και μιζέριας, με τα γνωστά αποτελέσματα, ας αφήσουν μόνους αυτούς που ιδρώνουν, δεν χρειάζονται άλλο δηλητήριο. Αυτοί θα τα βρουν καλύτερα μεταξύ τους και θα δείξουν μόνοι τους το δρόμο, δεν χρειάζονται τους δήθεν «καθοδηγητές» τις δήθεν γνωριμίες με τα αξιώματα τους κλπ (το παραμύθι έχει παιχτεί πολλές φορές και δεν έχει δράκο).
Υ.Γ. Δεν χρωστούν τίποτε τα παιδιά του κόσμου, αλλά ούτε και τα όνειρά τους».

Σχόλια