Παρά το... ηχηρό χαστούκι που τους έριξε ο Περέιρα, κανείς δεν παραιτείται από το ΔΣ της ΕΠΟ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τουλάχιστον στην ιστορία των τελευταίων χρόνων, οι πίνακες διαιτησίας απλά ανακοινώθηκαν και δεν πέρασαν από το ΔΣ της ΕΠΟ, ούτε για επικύρωση! Ούτε για να καταγραφούν στα πρακτικά. Απλά, πρωτοκολλήθηκαν από τον Περέιρα και εστάλησαν στους συμβούλους της ΕΠΟ με μέιλ, μόνο για ενημέρωση! Απλή… ενημέρωση των παραγόντων της ΕΠΟ προβλέπει ο νέος κανονισμός, ο οποίος δεν πέρασε από το τελευταίο ΔΣ επειδή ο Γραμμένος δεν έχει την πλειοψηφία! Αυτό αποτελεί ηχηρό «χαστούκι», υποβαθμίστηκε ο ρόλος της ΕΠΟ.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε αυτό που ήθελε ένας υπάλληλος, ο Περέιρα. Κανονικά οι πίνακες θα περνούσαν από το ΔΣ τη 31ης Ιουλίου, όμως ο Πορτογάλος ήθελε να βγουν νωρίτερα, για... χάρη του ήρθαν στην Ελλάδα οι Λάκοβιτς, Γεωργίου, Ρηγόπουλος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ ενημερώθηκαν με μέιλ για τους πίνακες!
Κι όμως, παρά το ηχηρό χαστούκι, παρότι ο Περέιρα τους ξεφτίλισε, δεν παραιτήθηκε κανείς!
Ο Γραμμένος, που σύμφωνα με πληροφορίες τα... άκουσε για τον τρόπο που βγήκαν οι πίνακες, έλεγε ότι η Σαμούρα έστειλε επιστολή και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά!
Και του ...χρόνου!

Με όλο το σεβασμό, κύριοι της ΕΠΟ, χειρότερα δεν έχει! Χάσατε!