ΕΠΟ: Όταν το πλάνο για την Εθνική δείχνει... αεροπλάνο!

1) Τις επαφές για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας κάνουν οι Βρακάς, Παπαχρήστος, αυτοί θα κάνουν την εισήγησή τους αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Γραμμένος που μπορεί να είναι διαφορετική από την εισήγηση των δυο πρώτων! Αν δεν αντέχετε το γέλιο, μην συνεχίζετε την ανάγνωση!
2) Τις επαφές για τον τεχνικό διευθυντή κάνει ο Γραμμένος, ως γνωστόν πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτός είδε Φύσσα, Κώστα Κωνσταντινίδη, μέχρι και τον Βασίλη Λάκη. Δηλαδή, άλλος ψάχνει για προπονητή, άλλος για τεχνικό διευθυντή, άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη και ευτυχώς που έσφιξαν και οι ζέστες και μπορεί ο κόσμος να κάνει καμιά βουτιά...
3) Δεν ξέρω αν καταλάβατε το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπούν ο Βρακάς και ο Παπαχρήστος. Είναι πρόεδροι ΕΠΣ, Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας, αντίστοιχα, αλλά δεν έχουν ιδέα από ομάδες. Όμως, έχουν ιδέα από ταξίδια, καθώς πήγαν στη Γερμανία για προπονητή, ενώ έπρεπε να γίνει το αντίστροφο. Να έρθει ο προπονητής στην Ελλάδα. Συνήθως... τρέχει ο υποψήφιος για να εργαστεί. Και στο κάτω κάτω δεν πήγαν να δουν τον Μουρίνιο, με κάποιους απίθανους συναντήθηκαν και μη ζητάτε ονόματα! Δεν είναι καλύτεροι από κάποιους Έλληνες! Αν είναι απαραίτητο να πάρουν προπονητή που να μιλάει ξένες γλώσσες ας προσλάβουν έναν καθηγητή Λυκείου που διδάσκει Γερμανικά! Να μάθουν και κάτι χρήσιμο οι διεθνείς!
4) Οι Γραμμένος, Βρακάς, Παπαχρήστος έπρεπε να απολογηθούν για την κατάσταση στην Εθνική, για την πρόσληψη του Αναστασιάδη και των Μπασινογιαννακόπουλων, όμως στη ΓΣ της ΕΠΟ... σφύριξαν αδιάφορα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε κάτι μισόλογα. Αυτοί που φταίνε για την κατάντια της Εθνικής, από την Αρμενία έχασε η φουκαριάρα, αυτοί που δεν απολογήθηκαν ούτε στη ΓΣ ούτε στο ΔΣ θα αποφασίσουν για το μέλλον της. Οι κακές γλώσσες λένε πως αν βάλουμε μια γυάλινη σφαίρα, θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία.
5) Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο με τον Αναστασιάδη, τον Μπασινά και τον Γιαννακόπουλο! Δεν τα βρήκαν στις αποζημιώσεις!
6) Που αλλού γίνονται αυτά τα πράγματα;

ΧΙΟΥΜΟΡ-ΣΑΤΙΡΑ

Σχόλια