Η FIFA δεν μπορεί να σώσει τον Γραμμένο - Ακόμη δεν βρήκε πάτο το… φουκαριάρικο ποδόσφαιρο

-Με ευθύνη των Φούσεκ και των Χούμπελ αλλά και συνολικά των FIFA, UEFA που επίσης δεν μπορούν να σώσουν τον Γραμμένο

Κάτι σαν… ασπίδα έχουν μπει η FIFA και η UEFA μπροστά στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο ο οποίος φαίνεται πως θα είναι η πρώτη απώλεια του εμφυλίου πολέμου στο Πάρκο Γουδή, καθώς πλέον δεν τον στηρίζει το μπλοκ του νότου, κάτι που αποδεικνύεται και από την αποχώρηση των επτά συμβούλων στο χθεσινό (19/06) ΔΣ της ΕΠΟ. Μαθαίνουν οι ξένοι παράγοντες τι γίνεται και δεν θέλουν να… χάσουν τον «δικό μας Γραμμένο», σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη.
Για αυτό και οι αναφορές στο πρόσωπό του είναι συχνότερες είτε από τον Βασάλο, είτε από τον Χούμπελ, είτε από τον Φούσεκ, είτε από όποιον άλλον έρχεται στην Ελλάδα. Προβλέπουμε δε ότι το αποκορύφωμα θα είναι η ΓΣ της ΕΠΟ που θα γίνει στις 28 Ιουνίου, εκεί να δείτε… μέλι που θα έχουν για τον Γραμμένο.
Δηλαδή, οι υπερκείμενες αρχές, παρεμβαίνουν αλλά δεν… παρεμβαίνουν. Η στήριξη θα είναι διακριτική από εκεί που για ένα διάστημα, όχι στην αρχή αλλά ένα χρόνο πριν, οι υπερκείμενες αρχές απέφευγαν να δίνουν… ίχνος στήριξης. Ισως, επειδή υπερπρόεδρος ήταν ο Βασιλειάδης. Όμως, δεν μπορούν να τον σώσουν. Ο Γραμμένος είναι ακατάλληλος…
Πάντως, από το μπλοκ του νότου τους τα λένε στην ψύχρα. «Η κάνουμε συννενόηση και περνάτε αυτά που θέλουμε ή… τετελεσται»…
Οσο είπε ο Χούμπελ για Μελισσανίδη και για την αποχώρηση επτά συμβούλων της ΕΠΟ από το ΔΣ δείχνουν ότι οι ξένοι όχι απλά επέδειξαν ανοχή αλλά εξέθρεψαν μια κατάσταση, ένα θηρίο που κατασπάραξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι κάνουν σε μια ΕΠΟ που θεωρούν ότι δεν είναι ανεξάρτητη; Δεν μπορεί ο Αυστριακός να τα έμαθε αυτά ένα ωραίο πρωί!
Εκεί κατάντησε το φουκαριάρικο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Σχόλια