Ολυμπιακός κατά Κυβέρνησης, Λίγκας και Βασιλειάδη για την… περίπτωση Γκαγκάτση


Εξω από τα δόντια τα είπαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού για την …περίπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση στο ΔΣ της Superleague, της Τετάρτης (26/6). Οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Τάκης Αγραφιώτης και Κώστας Καραπαπάς άστραψαν και βρόντηξαν εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου, όπως επίσης και εναντίον της διοργανώτριας αλλά και κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη «για το βούλευμα» που έμεινε σε ένα συρτάρι, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι «τον κάλυπτε η κυβέρνηση». Και είναι μεγάλη δικαίωση για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι όλες οι ομάδες ομόφωνα ψήφισαν την έκπτωση του Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
«Εδώ και δυο χρόνια ο Ολυμπιακός καταγγέλλει την παράνομη πρόσληψη του Γκαγκάτση που δεν έπρεπε να είναι διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας. Και ήρθαμε σήμερα να συζητήσουμε με βάση το έγγραφο του ΓΓΑ για ένα αμετάκλητο βούλευμα του 2017, το οποίο γνώριζε η κυβέρνηση και κάλυπτε τον κ. Γκαγκάτση», τόνισαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.
Επίσης, η «ερυθρόλευκη» πλευρά κατάγγειλε ότι «δυο χρόνια τώρα ξέρετε όλοι ότι ο Γκαγκάτσης ήταν προνομιακός συνομιλητής του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και μάλλον είχε κάλυψη και το βούλευμα αυτό έμενε σε ένα συρτάρι»!
Τέλος, η θέση του Ολυμπιακού στο συμβούλιο της Λίγκας ήταν  η εξής: «Να υπάρξει άμεσα έκπτωση Γκαγκάτση και παράλληλα να μη γίνει καμία συζήτηση για αποζημίωσή του. Αντιθέτως, πρέπει να ξεκινήσει συζήτηση για όλα αυτά  τα χρήματα που εισέπραξε ενώ είχε κώλυμα».

Σχόλια