Ο Περέιρα, οι... πορτοκαλιές, το παγωτό, ο καφές και τα «μαύρα μεσάνυχτα»!

Οι… πορτοκαλιές
«Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια». Μια γνωστή λαϊκή ρήση που αποτελεί αφορμή να θέσουμε το ερώτημα: Είναι τόσο δύσκολο να βρουν άλλον ξένο αρχιδιαιτητή με την προκλητική αμοιβή ύψους 22.000 ευρώ το μήνα και επιμένουν στον Περέιρα; Είναι ο μοναδικός που έχει τα προσόντα; Η μήπως εκείνο που παίζει ρόλο είναι ότι ξέρει να κάνει… εξυγίανση! Ο Περέιρα ήρθε στην Ελλάδα για να φέρει την ανάπτυξη της διαιτησίας, όμως κατέληξε να φέρει και ξένους διαιτητές ενώ είχε δηλώσει πως θα παραιτηθεί αν γινόταν αυτό.
Παγωτό και καφές
«Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρόντων των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κκ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Ιβάν Βέλα, Έντι Ντερβισάι και Μάριου Γεωργίου, καθώς και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ», μας ενημέρωσε το χθεσινό Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας. Η ξένοι έρχονται σε κάθε συμβούλιο της ΕΠΟ, πλην του Φούσεκ που μένει μόνιμα στην Αθήνα. Υποτίθεται ότι έρχονται ώστε να τηρείται η νομιμότητα και οι κανονισμοί. Εφόσον η επέκταση του συμβολαίου του Περέιρα πέρασε χωρίς ψηφοφορία, μάλλον έρχονται για παγωτό και καφέ
«Μαύρα μεσάνυχτα»
 Μαγική εικόνα αποτελεί η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το χθεσινό επεισοδιακό ΔΣ που σημαδεύτηκε από την αποχώρηση των επτά συμβούλων οι οποίοι ανήκουν στο μπλοκ της ΑΕΚ. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η ομοσπονδία δεν ανακοινώνει ούτε τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών, ούτε φυσικά καταγράφει τις αντιρρήσεις για το συμβόλαιο του Περέιρα, αν και πέφτει στην… παγίδα να παραδεχθεί ότι το θέμα του δεν τέθηκε σε ψηφοφορία.


ΧΙΟΥΜΟΡ-ΣΑΤΙΡΑ

Σχόλια