Ο Χούμπελ έβγαλε και τη δική του... μάσκα!


-Ο Αυστριακός γνωρίζει για τον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, εφόσον γνωρίζει ότι στην ΕΠΟ υπάρχουν τα μπλοκ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Όμως, τι κάνει;

Για να τα βάλει με τους επτά συμβούλους που αποχώρησαν από το ΔΣ της ΕΠΟ της περασμένης Τετάρτης (19/06) επειδή διαφωνούσαν με την επέκταση του συμβολαίου του Περέιρα και να τους ταυτίσει με την ΑΕΚ, κάτι που δεν διέψευσε, όπως δεν διέψευσε ότι εξερράγη πως αυτό έγινε με εντολή Μελισσανίδη, όλα αυτά σημαίνουν ότι ο Χούμπελ… ψήφισε! Με άλλα λόγια έκανε ότι χειρότερο μπορούσε να φανταστεί, «πήγε» με το μπλοκ του βορρά που ανήκει στον ΠΑΟΚ, επειδή η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήθελε τον Περέιρα. Και αυτά δεν είναι ψιλά γράμματα, είναι πολύ σοβαρά πράγματα! Δεν γίνεται ο Χούμπελ να μην ξέρει ότι η ΕΠΟ είναι χωρισμένη σε δυο μπλοκ (βορρά και νότου ή αν προτιμάτε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ)!
Επαναλαμβάνουμε είναι αδύνατον ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, να ξύπνησε ένα πρωί και να αντιλήφθηκε ότι η ΕΠΟ είναι χωρισμένη στα δυο και βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο. Όμως, και μόνο τη μισή αλήθεια να ήξερε, δηλαδή να γνώριζε μόνο για το μπλοκ του νότου, πάλι ο Αυστριακός πρέπει να παραιτηθεί. Γνώριζε και δεν έκανε τίποτα! Και τους έβγαλε στη φόρα μόνο όταν… βόλευε τον ίδιο. Όμως, για ποια ισονομία μιλάμε; Ο Χούμπελ δεν κράτησε ίσες αποστάσεις και αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα.
Ο Χούμπελ γνωρίζει ότι ο πρόεδρος τους ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι ο Γραμμένος «είναι δικός μας»; Αρα, από τη στιγμή που στην ΕΠΟ υπήρχαν δυο μπλοκ με άρωμα συγκεκριμένων ομάδων, πλήθος άλλωστε τα δημοσιεύματα, ο Χούμπελ έπρεπε να γνωρίζει και για τον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού επειδή είναι ανταγωνίστριες. Αν δεν το γνώριζε είναι ακατάλληλος. Αλλωστε, είναι ανίκανος επειδή δεν έκανε τίποτα!

Σχόλια