«Μαγική εικόνα» οι ψηφοφορίες στη ΓΣ της ΕΠΟ – «Κρυφτούλι» έπαιξε το μπλοκ του νότου, παρασκήνιο για να ...προλάβουν

Παρά τα όσα διέδιδαν από το μπλοκ του νότου, τελικά έπαιξαν «κρυφτούλι» στη ΓΣ της ΕΠΟ. Ούτε τον προϋπολογισμό μπλόκαραν, ούτε το μισθό του Γραμμένου, ο οποίος ως εκτελεστικό πρόεδρος της ΕΠΟ θα αμοίβεται με 5.000 ευρώ το μήνα, με λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνουν κάποιοι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας.
Για να μην ξεφεύγουμε, από το μπλοκ του νότου φοβήθηκαν την ευθεία ρήξη με το μπλοκ του βορρά. Όμως. τα αποτελέσματα της έγκρισης του διοικητικού και του οικονομικού απολογισμού αποτελούν «μαγική εικόνα» και πηγές αναφέρουν πως υπήρξε παρασκήνιο, για την ακρίβεια, σειρά επαφών για να προλάβουν τη ρήξη. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Για αυτό και δεν πανηγύρισε κανείς. Κοινό μυστικό ότι πόλεμος συνεχίζεται. Για πρώτη φορά ο Γραμμένος αμφισβητείται ως πρόεδρος της ΕΠΟ.
-Το «ναι» στο μισθό του προέδρου της ΕΠΟ έλαβε 53 εν αντιθέσει με 4 «όχι» από τον Ολυμπιακό, τις ΕΠΣ Πειραιά, Εύβοιας και Λακωνίας και ένα λευκό από την ΕΠΣ Αχαΐας.
-Ο διοικητικός απολογισμός πέρασε με 56 «ναι». Καταψήφισαν τον απολογισμό οι Ολυμπιακός, ΑΕΛ, ΕΠΣ Πειραιά, ΕΠΣ Εύβοιας και ΕΠΣ Κέρκυρας. Παρούσα δήλωσε η ΕΠΣ Λακωνίας.
-Με 59 «ναι», 4 «όχι» και ένα «παρών» πέρασε ο οικονομικός απολογισμός. «Όχι» ψήφισαν οι Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Αρης και η ΕΠΣ Πειραιά, ενώ «παρών» δήλωσαν από την ΕΠΣ Λασιθίου.