Η γκάφα Γραμμένου με την Εθνική και οι καταστάσεις για γέλια και για κλάματα στη ΓΣ της ΕΠΟ!


Σε τίποτα δεν θύμιζε τα περασμένα μεγαλεία η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε μαρασμό, ειδικά το ερασιτεχνικό που φυτοζωεί, όμως κανείς δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα του. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μόλις έξι ενώσεις τοποθετήθηκαν. Άπαντες γνωρίζουν, κάτι σαν κοινό μυστικό, ότι η διοίκηση Γραμμένου δεν μπορεί να δώσει λύσεις. Απαντες γνωρίζουν ότι με την «εξυγίανση» δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, εκτός από το… καλό των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Με άλλα λόγια ο ξεπεσμός και η παρακμή του ποδοσφαίρου αποτυπώθηκαν στη ΓΣ της ΕΠΟ. Ηταν η χειρότερη ΓΣ των τελευταίων ετών και οι ψηφοφορίες για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό αποτελούν εικονική πραγματικότητα, αφού άπαντες γνωρίζουν τον «εμφύλιο» πόλεμο μεταξύ του μπλοκ του βορρά και του μπλοκ του νότου που λαμβάνει χώρα στην ΕΠΟ.
Δεν έλειψε ούτε η γκάφα του προέδρου της ΕΠΟ, Ευάγγελου Γραμμένου. Στην εναρκτήρια ομιλία του δεν αναφέρθηκε καθόλου στην πορεία της Εθνικής, ειδικότερα στην αποτυχία της στο Nations League αλλά και στην… παρακμιακή πορεία της στους προκριματικούς αγώνες του Euro 2020, με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από την Αρμενία που έβγαλε στη φόρα το πλήθος προβλημάτων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εξαιτίας της πρόσληψης του Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία.
Κάποιοι… θύμισαν στον Γραμμένο όλα τα παραπάνω και αναφέρθηκε στη δευτερολογία του. Όμως, και πάλι γκάφα έκανε αφού μίλησε για «κακή εβδομάδα» που έφεραν τις ήττες της Εθνικής από την Ιταλία και την Αρμενία. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μπερδεύτηκε και νόμισε ότι η Εθνική είναι ποδοσφαιρική ομάδα που παίζει Τετάρτη, Κυριακή ενώ έπαιξε Μάρτιο, Ιούνιο και θα παίξει ξανά τον Σεπτέμβριο. Που θα πάει θα μάθει, αν και διοικεί δυο χρόνια και έπρεπε να τα ξέρει…
Μιλάμε για φοβερά πράγματα! Διαβάστε τι είπε ο Γραμμένος για την Εθνική και γελάστε ελεύθερα!
«Μιλάτε για τις τραγικές εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας. Συγγνώμη, γιατί δεν μπορεί να έχει κακές εμφανίσεις μια ομάδα; Είχε κακή λειτουργία η Εθνική; Πόση ήταν η διάρκεια αυτής της κακής εβδομάδας; Μια εβδομάδα ήταν, αυτό ήταν όλο. Παρ’ όλα αυτά, το πρόβλημα που εντοπίζετε, το εντοπίζουμε κι εμείς. Η Εθνική δεν χάνεται όμως. Θα γίνει αυτό που πρέπει».
Φαίνεται πόσο ανίκανος και πόσο ακατάλληλος είναι!
Ο Γραμμένος δεν απάντησε ούτε για τις κρατικές παρεμβάσεις και την απεμπόληση του ποδοσφαιρικού αυτοδιοίκητου. Απλά, κατηγόρησε αυτούς που τον… εγκάλεσαν για αυτό ότι φοβούνται να πουν το όνομα του Βασιλειάδη! «Τι του έδωσε η ΕΠΟ του Βασιλεάδη», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος; Φαίνεται πως και πάλι δεν κατάλαβε τι έγινε…
Κωμωδία, η όλη κατάσταση!

Σχόλια