Μην φύγει ο αετός που αμολάνε!

-Μόνο θεωρία από Χούμπελ και Φούσεκ και από πράξεις τίποτα. Το απόλυτο... μηδέν αφού η παρουσία τους δεν συμβαδίζει με πρόοδο ή με μέτρα.
 

Να το προσέξουν λίγο ο Χούμπελ και ο Φούσεκ, επειδή κινδυνεύει να χαλάσει το ...ίματζ που έχουν, δεν θέλει και πολύ, ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τόσο ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA (μαζί με τα μέλη της) όσο και υπεπρόεδρος της ΕΠΟ μόνο «αέρα κοπανιστό» μπορούν να κομίσουν από τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κοινώς, κάνουν μια τρύπα στο νερό. «Τζάμπα» πάνε, τζάμπα έρχονται, που λέει και το γνωστό ρητό. Μόνο θεωρία από τους εκπροσώπους των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών, ή αν προτιμάτε από τους υπαλλήλους τους. Και όχι μόνο θεωρία αλλά τα ίδια και τα ίδια.
Με καλύτερη από όλες, την... καραμέλα για την πάταξη της βίας. Αυτοί δεν θα επέβαλαν σκληρές ποινές στον πειθαρχικό κώδικα; Μπροστά τους δεν έγιναν τα επεισόδια στον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου; Ξέρουν ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμο;
Άλλη... καραμέλα οι δηλώσεις για τη διαιτησία! Θέλουν να σταματήσουν ενώ επιτρέποντα παγκοσμίως, ενώ η ελεύθερη έκφραση είναι δημοκρατικό δικαίωμα; Γιατί δεν ασχολούνται με τις κακές διαιτησίες που αλλοίωσαν τη βαθμολογία σε κορυφή και ουρά, αλλοίωσαν μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου, όπου η διαιτησία πήγε «καροτσάκι» στους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;
Άλλη θεωρία για αυτούς είναι οι χειραγωγημένοι αγώνες. Τους θυμόμαστε κάθε φορά που οι Χούμπελ, Φούσεκ θίγουν το θέμα. Στοιχεία υπάρχουν;
Να μην ασχοληθούμε με το γεγονός οι κακές γλώσσες λένε πως έφυγαν από τη Λίγκα με την αίσθηση ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την παραμονή του Περέιρα!
Στο μεταξύ ο Βασιλειάδης τους… αδειάζει με την κάθε ευκαιρία. Και σε συνέντευξη που έδωσε την περασμένη εβδομάδα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού παραδέχθηκε όχι απλά κρατικές παρεμβάσεις αλλά κρατικές παρεμβάσεις και στη διαιτησία!

Σχόλια