Το χάλι της ΕΠΟ δεν προκαλεί εντύπωση!


Κανονικά η ΕΠΟ θα έπρεπε να εμπνέει κύρος και σεβασμό, όμως έχει συνδεθεί με τη μπόχα της «εξυγίανσης» και με συγκεκριμένες ΠΑΕ, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η ΕΠΟ είναι απαξιωμένη και παράλληλα τα έχει κάνει μαντάρα σε όλο το ποδόσφαιρο. Δεν έχει ξαναγίνει σε ΔΣ να φεύγουν οι μισοί παράγοντες, δεν έχει ξαναγίνει ο πρόεδρος να μην έχει την πλειοψηφία όχι μόνο να περάσει το νέο συμβόλαιο του Περέιρα, μήτε τον προϋπολογισμό!
Επειδή η ΕΠΟ έχει συνδεθεί με συγκεκριμένες ΠΑΕ, συν τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ότι ο Γραμμένος είναι «δικός μας», αυτή η ΕΠΟ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ισονομία, όπως άλλωστε έχει δείξει μέχρι τώρα. Πρόσφατο παράδειγμα ότι οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμα αν και έγιναν επεισόδια στον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου. Τόσο η έκθεση του παρατηρητή όσο και της αστυνομίας αποτέλεσαν …μαγική εικόνα για να μη σπάσουν τα… αβγά της «εξυγίανσης».
Η ΕΠΟ έχει απαξιωθεί και επειδή δέχθηκε όλες τις κρατικές παρεμβάσεις του Βασιλειάδη και πιο πριν του Κοντονή. Αποκορύφωμα ότι ο Βασιλειάδης πριν από έναν χρόνο επέβαλε την αναδιάρθρωση, πιο πριν ο Κοντονής τους τακτικούς δικαστές για να επιβάλουν αυστηρές ποινές (χα, χα, χα, γκούχου, γκούχου)! Για να είμαστε και δίκαιοι, τι ποινές να επιβάλουν όταν οι παρατηρητές αγώνων και η αστυνομία δεν γράφουν τίποτα για συγκεκριμένες ομάδες;
Σχετικά με τα επεισόδια σε τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, «κατόρθωμα» που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και κακώς δεν βραβεύτηκε η ΕΠΟ για τη μεγάλη συμβολή της στην απέχθεια κατά του ποδοσφαίρου: Πιο αποκρουστικό θέαμα δεν πρέπει να υπήρξε, αν και λίγοι «απόλαυσαν» αυτή τη… δυστυχία.

Σχόλια