Επική ξεφτίλα ότι οι κανονισμοί δεν είναι έτοιμοι, σούπερ ξεφτίλα οι... φωτογραφικές διατάξεις



-Το… παιχνιδάκι με τους κανονισμούς δείχνει και το ότι οι Χούμπελ και Φούσεκ είναι κατώτεροι των περιστάσεων
-Κατά τα άλλα ο Βασάλο δήλωσε ότι οι ξένοι δεν έρχονται για παγωτό και καφέ…

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει», αναφέρει το γνωστό λαϊκό ρητό. Από… κοσκίνισμα ξέρουν καλά στην ΕΠΟ, καθώς εδώ και τρεις μήνες υποτίθεται ότι ετοιμάζουν τους κανονισμούς, όμως τελευταία στιγμή «ανακάλυψαν» ότι δεν μπορούν να τους βάλουν προς έγκριση, αν και συγκάλεσαν ολόκληρο ΔΣ για αυτό τον λόγο, επειδή η FIFA και η UEFA ήθελαν να τοποθετηθούν! Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να εκθέσουν μέχρι και τους Χούμπελ, Φούσεκ, δείχνοντας ότι δεν κάνουν τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Γιατί τα άφησαν όλα την τελευταία στιγμή;
Να σας τα γράψουμε όλα εμείς αφού οι Χούμπελ, Φούσεκ και λοιποί αμολάνε αετό! Υπάρχει λόγος που δεν έστειλαν τους κανονισμούς στην FIFA και στην UEFA, αυτός είναι οι… φωτογραφικές διατάξεις, η μια για αρθεί η τιμωρία απαγόρευσης εισόδου του Σαββίδη στα γήπεδα. Ήθελαν να φέρουν προ τετελεσμένων τις υπερκείμενες αρχές, κοινώς να τους «δουλέψουν». Όμως, είναι μεγάλη ξεφτίλα να έχει γίνει η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και να μην είναι γνωστοί οι κανονισμοί. Ακόμη μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι στον Πειθαρχικό Κώδικά υπάρχει σούπερ φωτογραφική διάταξη που… εξαφανίζει την ποινή στον Σαββίδη (σ.σ. τριετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα) για το «ντου» με το όπλο που σόκαρε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Το… παιχνιδάκι με τους κανονισμούς δείχνει και το ότι οι Χούμπελ και Φούσεκ είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Το μόνο που του ενδιέφερε ήταν να μείνει ο Περέιρα! Τελικά οι κανονισμοί θα εγκριθούν σε συμβούλιο που θα γίνει στις 31 Ιουλίου.