Χωρίς προηγούμενο η ξεφτίλα του ΠΑΟΚ : Τον άφησε και ο Λουτσέσκου - Επιτυχία ότι έμεινε ο σκούφος του!

-Ο Γ. Σαββίδης δεν είχε πει ότι όποιον θέλουμε τον κρατάμε;

Από το metrosport.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τέλος ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ!

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν συνεχίζει στο «τιμόνι» του Δικεφάλου καθώς κάνει χρήση του δικαιώματος του buy out που έχει στο συμβόλαιό του...
ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα σε αναζήτηση προπονητή, καθώς παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Ραζβάν Λoυτσέσκου.
Ο Ρουμάνος προπονητής  ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση του όρου «buy out» που υπάρχει στο συμβόλαιό του, κίνηση που προφανώς έρχεται ως συνέχεια πρότασης που έχει δεχτεί από αραβική ομάδα.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Λουτσέσκου είχε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη και σε αυτήν συζητήθηκε το θέμα, δίχως να υπάρξει κάποια αλλαγή στα δεδομένα. Στη συνέχεια, ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε σχετικά και τους ποδοσφαιριστές για την αποφασή του.
Αυτή είναι η ομάδα που συνεχίζει ο Λουτσέσκου!
Λίγες μέρες πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή

Αυτή είναι η ομάδα που συνεχίζει ο Λουτσέσκου!

Λίγες μέρες πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή
 Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα σε αναζήτηση προπονητή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του, κίνηση που προφανώς έρχεται ως συνέχεια πρότασης που έχει δεχτεί από αραβική ομάδα. Αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η Αλ Χιλάλ. Ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Γκομίς, Τζιοβίνκο και ο γνώριμος μας από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, Αλμπέρτο Μποτία.
Ο Ρουμάνος τεχνικός, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, συνατήθηκε σήμερα (28/6) στο Μακεδονία Παλλάς με τον Ιβάν Σαββίδη και του μετέφερε την πρόταση που ήρθε στα χέρια του και τη θέληση να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους».
Στη συνέχεια ο Ρουμάνους ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές για την αποφασή του πριν την έναρξη της προπόνησης, με τους παίκτες να παγώνουν γι΄ αυτή την εξέλιξη.




Σχόλια