Ο Ολυμπιακός με εξώδικο κατηγορεί τον Γραμμένο για αυθαιρεσία, αδιαφάνεια και παράνομη ανανέωση του συμβολαίου του Περέιρα

Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει να περάσει έτσι το σκάνδαλο της επέκτασης του συμβολαίου του Περέιρα, καθώς ο Γραμμένος είδε ότι δεν του έβγαιναν οι ψήφοι και δεν έθεσε το θέμα στο ΔΣ της ΕΠΟ. Απόδειξη ότι οι Πειραιώτες απέστειλαν εξώδικο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, το οποίο υπογράφει ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Τάκης Αγραφιώτης.
Ο Ολυμπιακός καταφέρεται κατά του Γραμμένου επειδή δεν έθεσε σε ψηφοφορία το θέμα Περέιρα, ενώ το ίδιο συνέβη και με το συμβόλαιο του Μαρίν, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ της ΕΠΟ.
Ακόμη, εξαπολύει επίθεση στον Γραμμένο επειδή η Γενική Γραμματέας της FIFA, Φατμά Σαμούρα έστειλε επιστολή στις 21 Μάϊου όμως την κοινοποίησε στους άλλους συμβούλους τις 18 Ιουνίου, σχεδόν ένα μήνα μετά! Ακόμη, το σημαντικό είναι ότι επισημαίνει πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ακολούθησε τις καταστατικές διαδικασίες, ενώ δεν κρύβει τις υποψίες του (σ.σ. ο Ολυμπιακός) για το ότι αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήγε να θέσει το θέμα σε ψηφοφορία και μετά ανακάλυψε ότι η επιστολή της Σαμούρα έχει δεσμευτική ισχύ!
Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις περί αυθαιρεσίας, παράνομης απόφασης και αδιαφάνειας από την πλευρά του προέδρου της ΕΠΟ τον οποίο καλεί εντός 48 ωρών να προβεί στις καταστατικές διαδικασίες. Αξιο αναφοράς ότι ο Ολυμπιακός επισημαίνει πως είναι άγνωστοι οι οικονομικοί όροι της σύμβασης με τον Περέιρα.
 Για να καταδείξει ότι έπρεπε να γίνει ψηφοφορία υπενθυμίζει ότι ο Περέιρα τοποθετήθηκε στη θέση του με απόφαση της ΠΔΕ/ΕΠΟ.