Στην υγειά της κοροϊδίας και του ΠΑΟΚ

-Λεφτά στην ΕΡΤ υπάρχουν μόνο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ το πρωτάθλημα της Superleague 2 βρίσκεται στον αέρα

Μόνο για το... χατίρι του ΠΑΟΚ παίζουν μπάλα στην ΕΡΤ, η οποία φαίνεται να ενεργεί υπό τη καθοδήγηση του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ραδιομέγαρο αγνοούν άλλες συμβατικές υποχρεώσεις, όμως για όσους ξέρουν προκύπτει το συμπέρασμα ότι το σκάνδαλο με την πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την απόκτηση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων είναι μεγαλύτερο από αυτό που δείχνει.
Το σκάνδαλο με τον ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο, επειδή στην ΕΡΤ λεφτά υπάρχουν μόνο για τον ΠΑΟΚ! Από τη μια η δημόσια τηλεόραση «μαρσάρει» για να τον πάρει υπό τη στέγη της, δηλαδή να μεταδίδει τους αγώνες του, από την άλλη παραδέχεται στις ομάδες της Superleague 2, μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της Ιωάννη Δρόσου, ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να τηρηθεί η δέσμευση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη προς τη νέα κατηγορία που η δημιουργία της ήταν το «κλειδί» για να γίνει η αναδιάρθρωση. Όπως το ίδιο ισχύει και για τις επτά ΠΑΕ της Superleague 1 γιατί τα συμβόλαιά τους τελούσαν υπό αυτή την αίρεση, να δημιουργηθεί η Superleague 2 που επαναλαμβάνουμε ότι είναι τον αέρα χωρίς την ΕΡΤ.
Μόλις άκουσαν από τον Δρόσο ότι η ΕΡΤ δεν έχει χρήματα, οι εκπρόσωποι της Superleague 2, έβγαλαν ανακοίνωση ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις εξαγγελίες η… προίκα του Βασιλειάδη για τα τηλεοπτικά της Superleague 2 ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 5.515.200 ευρώ, χρήματα που θα πάνε σε όλες τις ομάδες (= 12), σύμφωνα με δημοσιεύματα η Κυβέρνηση μέσω της ΕΡΤ, δίνει 9 εκατ. επί τρία χρόνια για τη μετάδοση των αγώνων του ΠΑΟΚ.
«Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κο Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Superleague 2, μετά τη συνάντηση της επιτροπής της, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της «μικρής λίγκας» Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους κ.κ. Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη, Χριστοβασίλη, Οταπασίδη και Λυχναρά, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Ιωάννη Δρόσο.
Τη Δευτέρα (01/07) θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ενώ απέστειλαν επιστολή στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και στον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους οποίους ζητούν νέο ραντεβού. Αν ήταν ο ΠΑΟΚ θα τους είχαν δεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως τον Σαββίδη!