ΕΠΟ: 1) ΓΣ για τα... πανηγύρια, 2) Ξεπεσμός της ...εξυγίανσης, 3) Τα βλέπουν όλοι, δεν μιλάει κανείς

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΕΝΘΕΤΟ ΓΑΥΡΟΣ) - 29/06
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Υποτίθεται ότι η… εξυγίανση ήθελε να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο και η απόδειξη για την παταγώδη αποτυχία της αποτελεί ηΓενική Συνέλευση της ΕΠΟ που έγινε την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Σε πρώτο πλάνο… προβάλει η πλήρης απαξίωσή της, απόδειξη ότι οι ομιλητές, στο πλαίσιο του διοικητικού απολογισμού δεν ξεπέρασαν τους δέκα, ενώ άλλες χρονιές ήταν τριπλάσιοι κι ας έκαναν προπαγάνδα τα «παπαγαλάκια» κατά των Γκιρτζίκη, Σαρρή.
Που αποδίδεται η αδιαφορία; Ολοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει ΕΠΟ, παρά μόνο μια ομοσπονδία που ενδιαφέρεται μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Μια ομοσπονδία που δεν έχει σκύψει πάνω από τα πραγματικά προβλήματα του ποδοσφαίρου καθώς δεν είναι κρυφό ότι φυτοζωούν τόσο οι ποδοσφαιρικές ενώσεις όσο και τα σωματεία.
Μια ομοσπονδία, με πρόεδρο τον «δικό μας Γραμμένο» όπως είπε ο Ιβάν Σαββίδης, που άφηνε τον Βασιλειάδη να καταπατά το αυτοδιοίκητο, ο κόσμος το’ χει τούμπανο, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναρωτήθηκε χθες «ποιος απεμπόλησε το αυτοδιοίκητο; Πείτε το όνομα του Βασιλειάδη; Τι του έδωσε η ΕΠΟ του Βασιλειάδη;».
Ο Γραμμένος στις ερωτήσεις απάντησε με ερωτήσεις (φιλολογικές) και άντε να βγάλεις άκρη. Αποτέλεσμα; Η κριτική μπήκε στο… ντουλάπι! Όμως, η ουσία είναι ότι παρότι είχε καλές σχέσεις με τον Υφυπουργό δεν θέλησε να θέσει θέμα επιχορηγήσεων των ΕΠΣ ή των ερασιτεχνικών σωματείων κι ας χτίζει το κράτος γήπεδα σε ΠΑΕ!
Από το τελευταίο φαίνεται και κάτι άλλο… Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ενδιαφέρον έπιασε… πάτο, αφού ο Γραμμένος δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις, ή απαντούσε σε αυτά που ήθελε. Για αυτό αναφέρουμε ότι πρόκειται για ΓΣ που έδειξε τον… ξεπεσμό της «εξυγίανσης» αλλά και για ΓΣ-παρωδία. Για αυτό και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μέχρι και εικόνα για σύνεδρο που κοιμόταν ενώ υπήρχε και δημοσίευμα ότι κάποιος άλλος ροχάλιζε κιόλας!

Σχόλια