Στην ΕΠΟ… σφάζονται και στη FIFA τρώνε παγωτό! ****

-Έρχεται καταιγίδα εξελίξεων, όμως η παγκόσμια ομοσπονδία απλά στήριξε Γραμμένο χωρίς να εξασφαλιστεί η εσωτερική ισορροπία στο Πάρκο Γουδή.
-Παράλληλα έρχεται και παραπληροφόρηση για τον πραγματικό λόγο, καθώς έχουν λόγους για να μη χαλάσει η «μαγιά» της… εξυγίανσης.
****«Δεν είμαστε εδώ για να τρώμε παγωτό και να πίνουμε καφέ», δήλωσε ο …τοποτηρητής Βασάλο, όμως από τις αποφάσεις του φαίνεται ότι δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα.


Μέχρι και οι πέτρες στο Πάρκο Γουδή ξέρουν ότι έρχονται σοβαρές εξελίξεις στην ΕΠΟ που θα αποτελέσουν συνέπεια του πολέμου μεταξύ των δυο μπλοκ του νότου και του βορρά, ενώ δεν έχει διαψευστεί ότι οι παράγοντες επιλέχθηκαν από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, όπως και ο «δικός μας Γραμμένος», σύμφωνα με τον Σαββίδη. Πρόβλημα θα έχει και ο Γραμμένος που μέχρι τώρα κρατούσε τις ισορροπίες, όμως πλέον δεν ισχύει.  Η πλάκα θα είναι να… διαλέξει και στρατόπεδο! Μόνο οι Φίφες και οι Ουέφες κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και πήγαν για… μπάνια αφού έφαγαν τα παγωτά τους και ήπιαν τους καφέδες τους,
Όλα αυτά τα διαρρέουν και μέσω των ΜΜΕ της… εξυγίανσης. Δεν είναι δηλαδή κάτι το πολύ κρυφό. Είναι παρασκήνιο που επιβεβαιώνεται και από την ποδοσφαιρική πιάτσα.
Παρόλα αυτά, εκτός από τον χείμαρρο εξελίξεων έρχεται και παραπληροφόρηση. Ο ένας λόγος που η διοίκηση Γραμμένου στέκεται είναι η ανοχή στις κρατικές παρεμβάσεις Βασιλειάδη, ο δεύτερος έχει να κάνει με την προπαγάνδα. Για να μην ξεφτιλιστεί μέχρι και η FIFA τα «παπαγαλάκια» θα προσπαθήσουν να τα καλύψουν με τις πολιτικές εξελίξεις, ήδη οι απίθανοι ξένοι παράγοντες άρχισαν να… στρώνουν χαλί! Όμως, ποιος θα φταίει αν η πλευρά του μπλοκ του νότου, ή αν προτιμάτε της ΑΕΚ. θέσει θέμα Γραμμένου ή αναδιάρθρωσης του ΔΣ και των επιτροπών; Θα γίνει η όχι το «έλα να δεις»;
Πλέον δεν υπάρχει ΕΠΟ αλλά ένα… κουφάρι που τυπικά είναι ομοσπονδία και δεν το λέμε τυχαία, καθώς η διοίκηση Γραμμένου απείχε και απέχει από όλα τα προβλήματα και δείχνει συνεχώς ότι δεν μπορεί να διοικήσει. Ο Βασιλειάδης επέβαλε την αναδιάρθρωση, έγιναν επεισόδια μέχρι και σε τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, έρχονται ξένοι παράγοντες, ξένοι διαιτητές. Κι όμως αντί η FIFA να κάνει ριζικές αλλαγές ανέχεται μια ομοσπονδία που την ενδιαφέρει μόνο το καλό των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δεν έχει καταλάβει πόσο μεγάλη ζημιά κάνει στο ποδόσφαιρο.
Όπως λένε, οι εξελίξεις θα… τρέξουν μετά τη ΓΣ της ΕΠΟ στις 28 Ιουνίου και ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος.


Σχόλια