Η ΕΠΟ χάνει τον… αφανή «υπερπρόεδρο» και η... εξυγίανση έναν οπαδό της


-Λόγω των εκλογών η ομοσπονδία χάνει την… εξυγίανση του Βασιλειάδη και ο Γραμμένος ένα στήριγμα

«Μαύρες μέρες» περνάει η… εξυγίανση αφού η επικείμενη προκήρυξη βουλευτικών εκλογών έχει δυσάρεστες επιπτώσεις και για την ΕΠΟ, δεδομένου ότι κάποιες εξελίξεις που θα προκύψουν είναι αναμενόμενες. Το σχόλιο δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα αλλά αθλητικό, καθώς και ένας απλός φίλαθλος γνωρίζει ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι ο αφανής …υπερπρόεδρος της ΕΠΟ.
«Ουσιαστικά πρόεδρος είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης και αυτοί που εποπτεύουν φαίνεται πως δεν το κάνουν καλά, εποπτεύουν ψαροταβέρνες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου στις 23 Μαΐου, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις. Δεν θα διαφωνήσουμε μαζί του, καθώς οι τύποι έχουν μικρή σημασία.
Η ουσία είναι ότι ο Βασιλειάδης μετράει μέρες στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος μετά το μπλοκ του νότου χάνει ένα ακόμη στήριγμα. Δεν είναι μυστικό ότι αντάλλασσαν απόψεις για το καλό του ποδοσφαίρου και δεδομένων των παρεμβάσεων του (π.χ. αναδιάρθρωση) ο Υφυπουργός φέρεται ότι είχε σημαντική επιρροή και στα αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα.
Για την ιστορία, αρχικά ο Κοντονής και μετά ο Βασιλειάδης στήριξαν την «εξυγίανση» των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Αν δεν υπήρχε η ανοχή της Κυβέρνησης, για την ακρίβεια επρόκειτο για ταύτιση, δεν υπήρχε περίπτωση να επιβληθεί στο ποδόσφαιρο ένα καθεστώς που ειδικά στη διαιτησία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα, απόδειξη ότι τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην ΚΕΔ ήρθαν ένα σωρό ξένοι για να μην αντιδρούν, όπως κρίνεται εκ του αποτελέσματος, αν και είδαμε τα πιο χειρότερα πρωταθλήματα των δυο τελευταίων ετών αλλά τελικούς Κυπέλλου ο ένας πιο αίσχος από τον άλλον. Εδώ, υπογραμμίζουμε ότι οι ίδιοι οι «εξυγιαντές» τα βγάζουν στη φόρα, με επιθέσεις ο ένας στον άλλον.

Σχόλια