Ο Βασάλο «κατώτερος» της… εξυγίανσης

-Δεν …υπάρχει αυτό που έγινε! Ο Μαλτέζος εμφανίστηκε κρυπτόμενος!
-Πριν από δυο χρόνια δίπλα στον Περέιρα, τώρα δίπλα στον Γραμμένο


Θα το έχετε ακούσει πολλές φορές στην πολιτική πως «όποιος αποφεύγει τον διάλογο ή φοβάται κάτι ή κάτι έχει να κρύψει»! Η σχετική αναφορά μας έχει σχέση με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Βασάλο, ο οποίος ζήτησε Συνέντευξη Τύπου, όμως την ώρα που την παραχωρούσε οι δημοσιογράφοι μάθαμε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν ερωτήσεις, ενώ και την ώρα του ΔΣ δεν δέχθηκε καμία συζήτηση για τις αποφάσεις της FIFA (σ.σ. παραμονή Περέιρα και λοιπών της ΚΕΔ, αναβάθμιση των Φούσεκ και Χούμπελ).
Τι συμπέρασμα προκύπτει; Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Βασάλο και η FIFA δεν μπορούν να ελέγξουν το ΔΣ της ΕΠΟ και κατ’ επέκταση την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Φάνηκε ξεκάθαρα  μεγάλη αδυναμία από ολόκληρη FIFA απέναντι σε μια κατάσταση που χειρότερη δεν γινόταν να είναι, απόδειξη ότι σε περίοδο εποπτείας και… εξυγίανσης έγιναν επεισόδια μέχρι και σε τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών! Δυστυχώς, αυτή η αδυναμία υπάρχει από την αρχή της «απόβασης» των… ξένων δυνάμεων!
Εχει γεμίσει το Πάρκο Γουδή από ξένους παράγοντες, που μας τους παρουσιάζουν και ως… ειδικούς, όμως φοβούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις αλλά και να ελέγξουν το συμβούλιο της ΕΠΟ! Στην ΚΕΔ δεν έχουν καρέκλες να καθίσουν (Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ, Καλύβας, Ιωσηφόγλου, Τριτσώνης), όμως δεν λείπουν οι καταγγελίες για δράση παρασκηνίου στην ελληνική διαιτησία! Ούτε κανείς βγαίνει να εξηγήσει πως είναι δυνατόν να γίνονται τόσα εξόφθαλμα λάθη στα γήπεδα, η διαιτησία να έχει πάει χειρότερα από πέρσι, όμως να μην τιμωρείται κανείς, ούτε να βγαίνει από τους πίνακες;
Όπως δείχνουν τα πράγματα η ΕΠΟ οδεύει ολοταχώς, προς την πλήρη γελοιοποίηση. Η επιτροπεία της FIFA γίνεται ασφυκτική, όμως δεν αναλαμβάνει ευθύνες για το μαύρο χάλι που βιώνει με δραματικό τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σα να μην έφτανε αυτό καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν αναφέρει τι φταίει, με εξαίρεση διάφορες αοριστολογίες! Δυο χρόνια τώρα και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Ούτε μια παραίτηση! Μόνο ανανεώσεις συμβολαίων!