Εγιναν εκλογές στον ΣΔΠ Ηρακλείου


www.prismanews.gr
Την Δευτέρα 27/05/2019 στην ιδιόκτητη αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, έγινε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των Διαιτητών Ηρακλείου.
Σε άριστο κλίμα και με συγκίνηση αφού το παρόν έδωσαν αρκετά παλαιά στελέχη και μέντορες της Ηρακλειώτικης διαιτησίας , όπως οι Γ Κουκουλάκης, Γ Κουναλάκης, Κώστας Διβινής , Σπύρος Κωνιωτάκης και άλλοι.
Οι εργασίες διεξάχθηκαν με υποδειγματικό τρόπο αφού πρόεδρος της Συνέλευσης ήταν ο τέως πρόεδρος του ΣΔΠΗ Κώστας Κουναλάκης.. Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν υπήρξαν δύο σημαντικά όσο και ενθαρρυντικά γεγονότα. Το πρώτο ήταν η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής του μέλους του Συνδέσμου Μιχάλη Κουκουλάκη γενικού υπεύθυνου VAR στην χώρα μας. Όπου σε ένα διάλειμμα των υποχρεώσεών του έδωσε το παρόν και τίμησε με την παρουσία του τον ΣΔΠΗ που τον ανάδειξε στα πρώτα του διαιτητικά βήματα και έτσι να φτάσει αργότερα στην διεθνή μεγάλη του αναγνώριση.
Το δεύτερο γεγονός ήταν η καθολική αναγνώριση του σώματος προς τον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΔΠΗ Βασίλη Κοκκινάκη αφού η προτίμηση των ψηφοφόρων ήταν 100% επιδοκιμάζοντας έτσι τις ικανότητές του αλλά και όλες τις θέσεις και πράξεις του απερχόμενου ΔΣ.
Άλλο ένα ευχάριστο γεγονός ήταν παρουσίαση του νέου ‘’χρυσού’’ πίνακα των διεθνών διαιτητών μελών του ΣΔΠΗ που τώρα περιλαμβάνει και το όνομα του Διεθνή βοηθού διαιτητή Βασίλη Νικολακάκη που όμως δεν ήταν παρών λόγω της συμμετοχής του σε διεθνή αγώνα στην Φιλανδία.
Τέλος τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξαν τα μέλη του νέου ΔΣ που είναι:
Κοκκινάκης Β.
Μαστορίδης Α.
Βιδάκης Φ.
Γιαλαμάς Ν.
Φερετζάκης Ν.
Λεονταράκης Θ.
Τουρλουκάκη Χ.

Αναπληρωματικοί:
Σταυρακάκη Ν.
Βελεγράκης Σ.
Παπανδρέου Ν.

Σχόλια