Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει παίκτες που θέλει και έκανε στροφή σε Βαρέλα, ενώ περιμένει Σάκχοφ!


Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, Φερνάντο Βαρέλα που αρχικά ήθελε να φύγει, τελικά έμεινε στον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έβαλε νερό στο κρασί του, απόδειξη ότι στη Θεσσαλονίκη πήγε και ο ατζέντης του, αν και υποτίθεται ότι αυτός ήταν που δεν τα έβρισκε. 
Μάλιστα, είχαν τόσο ανάγκη για να το παρουσιάσουν ως επιτυχία, καθώς ο Σαββίδης έγραψε ότι «κάποιος από την Ελλάδα προσπάθησε να πάρει τον Βαρέλα». Μεγάλη φαντασία αυτό το παιδί!
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έκανε στροφή και στην περίπτωση Σακχόφ, καθώς και για αυτόν υπάρχουν ελπίδες ότι θα μείνει. Αυτό σημαίνει ότι δεν βρίσκει παίκτες, ή αν προτιμάτε δεν βρίσκει καλύτερους!
Ακόμη, ο Ολιβέιρα που ήρθε ως δανεικός από την Πόρτο οδεύτει προς Τραμπζοσσπόρ,
Διαβάστε τι είχε δηλώσει ο μάνατζερ του Βαρέλα Φερνάντο Τεξέιρο στις 24 Μαϊου:
«Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας του Φερνάντο με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν πριν από έξι μήνες περίπου. Από την αρχή και οι δύο πλευρές ήθελαν να υπογραφεί νέο συμβόλαιο και να παραμείνει ο Φερνάντο στον ΠΑΟΚ, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος αντί να βρίσκουμε σημεία επαφής, για κάποιον λόγο η απόσταση που μας χώριζε, μεγάλωνε. Ο Φερνάντο θα πάει διακοπές και θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον του. Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει. Δεν υπέγραψε πουθενά ακόμα. Έχει πρόταση και από την Ευρώπη, αλλά θεωρούμε ότι το καλύτερο για αυτόν θα είναι να αποδεχτεί κάποια από τις προτάσεις που έχει από τη Σαουδική Αραβία».

Σχόλια