Στην Αφρική οι διαιτητές τιμωρούνται, στην Ελλάδα παίρνουν σερί ορισμούς!


-Η τιμωρία του Αιγύπτιου ανακοινώθηκε επίσημα από την CAF (Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου), όμως στην Ελλάδα δεν θέλει η UEFA!

Διαιτητής τιμωρήθηκε με 6 μήνες αποκλεισμό!


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Αιγύπτιο διαιτητή Τζεχάντ Γκρίσα, για τις αποφάσεις του στον πρώτο τελικό του Champions League Αφρικής, καθώς μπαίνει στον «πάγο» για έξι μήνες!
«Μετά τον πρώτο τελικό του Champions League που διεξήχθη στις 24/5 ανάμεσα στη Wydad Athletic Club και την Esperance de Tunis, η επιτροπή διαιτησίας της αφρικανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποφάσισε να τιμωρήσει τον κ.Τζεχάντ Γκρίσα για μία περίοδο έξι μηνών για την κακή του απόδοση».
Αυτή ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η CAF μετά τα έντονα παράπονα της Wydad Casablanca (Μαρόκο) έπειτα το τελικό 1-1 στον πρώτο τελικό του Champions League Αφρικής με την Esperance από την Τυνησία. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου κατήγγειλε τον Αιγύπτιο διαιτητή απευθείας στον πρόεδρο της CAF, Αχμάντ Αχμάντ, ο οποίος πρόσφατα απέλυσε τον Αιγύπτιο γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και τον αντικατέστησε με… Μαροκινό!
Η ομάδα από την Καζαμπλάνκα «χρεώνει» στον Γκίσα ότι τις δύο φορές που πήγε στο VAR της ακύρωσε γκολ για χέρι και δεν της έδωσε ένα πέναλτι, ενώ φωνάζει και για τις δύο κίτρινες σε επτά λεπτά που δέχτηκε ο μέσος Νακάς, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 49′.