Ο Βασάλο ήθελε αποτελέσματα στη διαιτησία, όμως είμαστε πιο κάτω από τον πάτο - Στην… υγειά του Περέιρα και των λοιπών!


-Διαβάστε όσα έλεγε ο Μαλτέζος, που πλέον δεν αναφέρεται ως τοποτηρητής, πριν από δυο χρόνια με αφορμή το «αφήγημα» της… εξυγίανσης.

Στις 8 Αυγούστου 2017 ο Βασάλο έδωσε Συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τον Περέιρα. Τότε, όχι μόνο δέχθηκε ερωτήσεις, ήταν και πολύ ομιλητικός, μάλιστα ανέφερε ότι στη διαιτησία πρέπει να υπάρχει «υπευθυνότητα και διαφάνεια». Αντίθετα, προέκυψε μια ΚΕΔ η οποία δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν και ρίχνει την ελληνική διαιτησία όλο και πιο κάτω, ακόμη και από το πάτο! Παράλληλα, ο Βασάλο που θέλει «υπευθυνότητα και διαφάνεια» εκτέθηκε, επειδή στη Συνέντευξη Τύπου της περασμένης εβδομάδας δεν απάντησε στις ερωτήσεις.
Όμως, εξίσου σοβαρό θέμα είναι ότι ο Βασάλο απέτυχε και δεν το ξέρει! Ο λόγος είναι ότι στις 8 Αυγούστου 2017 δήλωσε ότι ο Περέιρα θα λύσει όλα τα προβλήματα και ότι ξέρει ποιες πόρτες πρέπει να ανοίξει και ποιες να κλείσει! Πιθανόν το τελευταίο, με τις πόρτες, να είναι (για να κάνουμε και λίγο χιούμορ) και η μόνη επιτυχία, αφού με τόση… εξυγίανση ξεφτιλίστηκαν όλοι οι Έλληνες διαιτητές, απόδειξη ότι 12 ομάδες ζήτησαν ξένους!
Ο Βασάλο ήθελε αποτελέσματα στη διαιτησία, όμως προέκυψε πισωγύρισμα με πολλά λάθη, ασυλία σε αυτούς που τα έκαναν αλλά και ορισμούς αλλοδαπών διαιτητών που ο Περέιρα δεν ήθελε! Σας θυμίζουμε τι είχε δηλώσει ο Μαλτέζος στην παρουσίαση του Περέιρα: «Ο κ. Περέιρα διαθέτει τη σωστή εμπειρία για να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Εμείς θέλαμε να έρθει εδώ για να δει, να αναλύσει και στο τέλος να επιλύσει τα προβλήματα. Όλοι θέλουν αποτελέσματα και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τα έχουμε. Είναι ακέραιος και σωστός. Έχει σαφείς στόχους στο μυαλό του. Ξέρει ποιες πόρτες πρέπει να ανοίξει και ποιες να κλείσει. Έχω ακούσει πολλές θεωρίες συνομωσίας στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν ισχύουν ή αν είναι επινοήσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι η κ Περεϊρα δεν θα γίνεται κατάχρηση της εξουσίας των αποφάσεων. Πρέπει να μας δώσετε χρόνο».
Γιατί την περασμένη εβδομάδα δεν τον παρουσίασαν ως τοποτηρητή της FIFA αλλά ως διευθυντή του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών της; Αυτό σημαίνει ότι… τέλειωσε και ο Λάκοβιτς από τοποτηρητής της UEFA;

Σχόλια