Τα… καρφιά της ΕΔ της ΕΠΣ Ηρακλείου για «πρακτικές και συμπεριφορές» διαιτητών


-Επίσης στους διαιτητές μας, που δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους και αιτίες να βοηθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς με την αγωνιστική τους παρουσία, ευχόμαστε να εξακολουθήσουν να αγαπούν τον χώρο και να επαναξιολογήσουν πρακτικές και συμπεριφορές τους, επ’ ωφέλεια, πρωτίστως των ίδιων αλλά και της διαιτητικής οικογένειας της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.
-Με αφορμή ευχαριστήρια ανακοίνωση (24/05)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΗ
Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας για τα πρωταθλήματα περιόδου 2018-19, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου, αφουγκραζόμενη τον απόηχο της ευαρέσκειας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του Ηρακλείου.
Να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στους διαιτητές της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, που αγωνίστηκαν κατά τη τρέχουσα περίοδο στους αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων. Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με δυσκολίες και σημαντικές αποχωρήσεις, γνωρίζοντας από την έναρξη της περιόδου τις αντικειμενικές δυσκολίες (λόγω συνθηκών και κοινωνικών λόγων), οι διαιτητές μας κάθε Σαββατοκύριακο, όλοι όσοι κλήθηκαν να ασκήσουν διαιτητικά καθήκοντα, επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης και ικανοτήτων, συνδυαστικά με τις πολλές υποχρεώσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, την ενσυνείδητη συμβολή τους, που πολλές φορές ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια, φέροντας εις πέρας με επιτυχία την δύσκολη αποστολή τους που δεν ήταν άλλη, από την δίκαιη απονομή της ερμηνείας και απόδοσης των κανόνων  παιχνιδιού  σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα σωματεία με ισονομία και αμεροληψία.
Ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας που ήταν πολύ απαιτητικό και χρησιμοποιήθηκαν διαιτητές με μικρή εμπειρία, αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές και βοηθούς που αγωνίστηκαν σε αυτό καθώς και στην καθοριστική διαδικασία των Play Off, που η απόδοσή τους έφτασε πολλές φορές σε υψηλά επίπεδα και εισπράξαμε ως διαιτητές και ως Επιτροπή Διαιτησίας την ευαρέσκεια των σωματείων μας, γεγονός που αντανακλά  την εξύψωση του κύρους της Ηρακλειώτικης Διαιτησίας.
Επίσης στους διαιτητές μας, που δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους και αιτίες να βοηθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς με την αγωνιστική τους παρουσία, ευχόμαστε να εξακολουθήσουν να αγαπούν τον χώρο και να επαναξιολογήσουν πρακτικές και συμπεριφορές τους, επ’ ωφέλεια, πρωτίστως των ίδιων αλλά και της διαιτητικής οικογένειας της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.
Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να συστήσουμε δημόσια, σε όλους τους διαιτητές, παράλληλα με την ανάπαυση της καλοκαιρινής περιόδου, ειδικά σε όσους από τους συναδέλφους συμμετέχουν σε εξετάσεις κατά τη προβλεπόμενη διαδικασία, από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ, να έχουν καλή  και δίκαιη αξιολόγηση. Τους προτρέπουμε δε να μην παραμελήσουν την φυσική και την θεωρητική τους κατάρτιση, αλλά να επιμεληθούν την εξέλιξη τους με προσήλωση και σωστή προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Αγαπητοί συνάδελφοι, ευχόμαστε η συνεργασία μας να είναι ακόμα καλύτερη στο μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι ότι έχουν μπει οι βάσεις για να υπάρξει μια νέα και αισιόδοξη ημέρα για την Ηρακλειώτικη διαιτησία, σας ευχόμαστε και πάλι να έχετε υγεία, ευτυχία και πρόοδο στους στόχους σας.
Τελειώνοντας θα θέλαμε απευθυνόμενοι, σε όλα τα σωματεία του νομού μας, στους αξιωματούχους αυτών, αθλητές, προπονητές, καθώς και σε όλους τους συνεργάτες μας στην διεξαγωγή ενός αγώνα (παρατηρητές, ιατροί, κλπ) και ειδικά σε όλους τους φιλάθλους, καλό καλοκαίρι, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την εποικοδομητική συνεργασία μας στην επίτευξη του κοινού σκοπού.
Για την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου
Ο Α' Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος σε θέματα διαιτησίας
Γιώργος Κουτεντάκης
 Για την Επιτροπή Διαιτησίας

Ο Πρόεδρος               Ο Αντιπρόεδρος                  Το μέλος 
 Γιώργος Ιωαννίδης         Γιώργος Φουκάκης      Χρήστος Χανιωτάκης

Σχόλια