Ο Βασιλειάδης εξακολουθεί να κάνει σουρωτήρι το αυτοδιοίκητο αν και υπάρχει κίνδυνος Grexit – Η ανύπαρκτη ΕΠΟ παραμένει θεατής


Έκανε… αβάντα
«Το πρωτάθλημα της Superleague δεν θα μπορεί να έχει λιγότερες από 32 αγωνιστικές. Έχει αρκετό ενδιαφέρον η πρόταση του Μηνά Λυσάνδρου για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Βασιλειάδης. Εκτός από κραυγαλέα παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, ο Υφυπουργός έστρωσε… χαλί και για το νυν πρόεδρο της Superleague, Μηνά Λυσάνδρου. Λέγεται ότι ο Βασιλειάδης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τον ήθελε σε ηγετικό πόστο στην ομοσπονδία, όπου εξ οφίτσιο πλέον είναι αντιπρόεδρος.

Είναι… επηρεασμός
Με τη δήλωσή του για το πώς πρέπει να γίνει το επόμενο πρωτάθλημα των 14 ομάδων, ο Βασιλειάδης κινδυνεύει να κατηγορηθεί και για επηρεασμό στις τάξεις της διοργανώτριας αρχής, με δεδομένο ότι επτά ΠΑΕ έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ (Παναθηναϊκός, Αρης, Ξάνθη, Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων). Από τη μια υπάρχει η πρόταση του Λυσάνδρου για έναν επιπλέον γύρο ενδιάμεσα, το διάστημα Δεκέμβριος-Ιανουάριος, ανάμεσα στον πρώτο και στον δεύτερο. Από την άλλη υπάρχει και η πρόταση του Ολυμπιακού για διεξαγωγή πλέι οφ (και για τον πρωταθλητή).