Προκλήσεις της… εξυγίανσης: Ίδιοι διαιτητές, στις ίδιες ομάδες


-Τόσο ο Ευαγγέλου, όσο και ο Τζήλος ορίζονται για έκτη φορά σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα


Ο πίνακας των διαιτητών της Superleague στελεχώνεται από 23 άτομα, ενώ ο αντίστοιχος των βοηθών από 50. Όμως, βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους και μάλιστα στις ίδιες ομάδες:
1) Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) ορίστηκε στο δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (0-2), μπαίνει για έκτη φορά σε ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα: Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-2 (4ος), Απόλλων-ΠΑΟΚ 1-5, ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 5-0 (Κύπελλο), Αήττητος-ΠΑΟΚ 0-6 (Κύπελλο), ΠΑΟΚ-Λάρισα 2-1 (4ος). Μάλιστα, ο ορισμός του Ευαγγέλου στον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς της Μεγάλης Πέμπτης είναι ο τρίτος χωρίς να έχει περάσει ένας μήνας! Επίσης, ο Ευαγγέλου έχει οριστεί και σε τέσσερα ματς της ΑΕΚ. Δεν είναι άσχημη ιδέα να πάρει… παράσημο «εξυγίανσης»!
2) Ο Τζήλος ορίστηκε στη ρεβάνς Κυπέλλου Λαμία-ΑΕΚ (0-2) μπαίνει επίσης για έκτη φορά σε αγώνα της ΑΕΚ. Πιο αναλυτικά: ΑΕΚ-Ξάνθη 2-0 (4ος), ΑΕΚ-Αρης 4-0, ΑΕΚ-Λαμία 2-1 (Κύπελλο), ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 (4ος), ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 (4ος), Αστέρας-ΑΕΚ 0-1 (4ος). Ο διεθνής ρέφερι πήρε σερί ορισμό, άρα δεν τιμωρήθηκε για να δυο ανύπαρκτα πέναλτι που έδωσε στον προχθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0, δυο πέναλτι-φαντάσματα υπέρ του ΠΑΟΚ, βεβαίως, βεβαίως. Φιέστα, κι άστα! Ο Λαρισαίος ορίστηκε συνολικά τρεις φορές σε ματς του ΠΑΟΚ.
3) Τόσο ο βοηθός Γκάγκας (Λάρισας), όσο και ο Ευθυμιάδης (Πιερίας) ήταν και στους πρώτους αγώνες Κυπέλλου στα ίδια ζευγάρια (Λαμία-ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ)!!! Ο δε Κουμπαράκης σφύριξε ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0, ενώ μπήκε τέταρτος στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στη Λαμία.
Αυτοί οι ορισμοί είναι για γέλια και για κλάματα. Η ΚΕΔ δείχνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι στην ελληνική διαιτησία. Αυτά που κάνουν δεν έχουν λογική και φυσικά δεν τα κάνει η UEFA, την οποία… ξεφτιλίζουν για να λένε ότι κάνουν «εξυγίανση»!

Σχόλια