Ευαγγέλου: Ο διαιτητής που… ανακαλύπτει παραβάσεις και φυσικά δεν προκάλεσε πρώτη φορά

-Προκαλεί απορία το γεγονός ότι η ΚΕΔ ακόμη δεν τον έβγαλε εκτός πινάκων, παρά το κραυγαλέο λάθος στην Τρίπολη που αλλοίωσε το Κύπελλο.
-Τι άλλο έχει να προσφέρει στη διαιτησία;

Οι φίλαθλοι απορούν! Ποιος ο λόγος να μένει στον πίνακα ο Ευαγγέλου, όταν δεν είναι η πρώτη φορά που προκάλεσε; Τι μπορεί να προσφέρει στη διαιτησία ένας ρέφερι που είτε δεν βλέπει, είτε ανακαλύπτει παραβάσεις;
Στην Τρίπολη, στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Αστέρας-ΠΑΟΚ ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Τσιλιανίδη (48’) για να μη μετρήσει το γκολ που, δεδομένου ότι ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος θα έβαζε τον ΠΑΟΚ σε τροχιά αποκλεισμού. Ο Ευαγγέλου είναι αυτός που στον φετινό αγώνα πρωταθλήματος Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 δεν είδε το πέναλτι-μαρς στον Ποντένσε που ταυτόχρονα ήταν και αποβολή του Γιαννούλη. Επίσης, στο περσινό παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 αντί να δώσει φάουλ, «ανακάλυψε» πέναλτι του Ενγκελς στον Ινσούα, με το οποίο οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με ανύπαρκτη παράβαση.
Μόνο για την περσινή… ανακάλυψη ο Ευαγγέλου έπρεπε να βγει εκτός πίνακα. Παρόλα αυτά τον κράτησαν και πλέον προκαλεί απορία το γεγονός ότι η ΚΕΔ ακόμη δεν τον έβγαλε εκτός πινάκων, παρά το κραυγαλέο λάθος στην Τρίπολη που αλλοίωσε το Κύπελλο. Τι άλλο μπορεί αν προσφέρει στη διαιτησία ένας διαιτητής που, για να κάνουμε και χιούμορ, θέτει υποψηφιότητα για χρυσό μετάλλιο «εξυγίανσης».
Ντροπή, ντροπή, ντροπή…
Μουγγάθηκαν και τα ...στραγάλια με διαιτητές σαν τον Ευαγγέλου!

Να τον βάλουν και την τελευταία αγωνιστική για να μην ξεχάσουμε πόσο... εξυγίανση είναι!


Σχόλια