Ιδιο …παραμύθι κάθε χρόνο - Τόσο πολύ υποτιμούν τους φιλάθλους;

-Δεν βλέπουν ότι η διαιτησία είναι 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού;
-FIFA και UEFA λένε ότι τα αλλάζουν όλα, όμως εκτίθεται επειδή γίνονται τα ίδια και χειρότερα



 Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στα πρόθυρα Grexit και φανταστείτε να μην βρισκόταν υπό την επιτροπεία της FIFA και της UEFA. Παράλληλα οι υπερκείμενες αρχές εμφανίζονται έτοιμες για σαρωτικές, ή αν προτιμάτε δομικές αλλαγές, τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην ΚΕΔ. Για την ομοσπονδία το επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβουν τα ηνία της ένας ξένος υπερπρόεδρος, μαζί με ένα επίσης ξένο παράγοντα που θα προστεθεί στους υπόλοιπους της επιτροπείας. Το σενάριο για την ΚΕΔ είναι να μείνουν μόνο ξένοι, όμως είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν οι ίδιοι ή αν έρθουν άλλοι.
Η αλλοίωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου είναι 100 % ευθύνη της FIFA και της UEFA. Γιατί έπρεπε να τελειώσει η σεζόν για να πάρουν αποφάσεις απέναντι σε μια ανίκανη ΕΠΟ και σε μια ακατάλληλη ΚΕΔ;
Όλες οι αλλαγές, για την ακρίβεια η ενίσχυση της επιτροπείας γίνονται κατόπιν έκθεσης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ. Όμως, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι απέτυχε και το… μέτρο του υπερσυμβούλου, καθώς παρά την έλευση του Τσέχου Πετρ Φούσεκ, ο οποίος εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στα πρόθυρα του Grexit για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο!
Το λάθος που κάνουν η FIFA και η UEFA είναι ότι περιμένουν το τέλος της σεζόν για να κρίνουν. Παρόλα αυτά μόνο ένας άσχετος δεν έβλεπε τα «όργια» που γίνονταν στη διαιτησία για το… καλό της «εξυγίανσης», ενώ μάτια έβγαζαν (και βγάζουν) και οι κρατικές παρεμβάσεις του Βασιλειάδη.

Σχόλια