Μπαίνει μπροστά ο Μαρίν αλλά η… συνταγή είναι ίδια


-Μόνη λύση να φύγουν όλοι από την ΚΕΔ, όχι μόνο ο Περέιρα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ



Το νέο σχέδιο της… εξυγίανσης είναι έτοιμο. Θέλουν να βγάλουν μπροστά τον Ισπανό Φερνάντες Μαρίν, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΚΕΔ, όμως η συνταγή είναι ίδια. Για να μην πούμε χειρότερη!
Το σχέδιο ξεδιπλώνεται από την αρχή της σεζόν, μέσω συγκεκριμένων οδών της προπαγάνδας. Αρχικά μας έλεγαν (ανεπίσημα) ότι οι νέοι διαιτητές είναι εισήγηση του Ισπανού, αν και στη διαιτητική πιάτσα λένε ότι οι επιλογές είχαν άρωμα από νότου, ίσως να εννοούν τις ενώσεις που προέρχονται οι περισσότεροι του πίνακα. Χώρια που σχεδόν όλοι οι νέοι έκαναν πάρα πολλά λάθη.
Μετά άρχισαν να διαρρέουν (πάλι ανεπίσημα) ότι τους ορισμούς κάνει ο Μαρίν και ο Περέιρα (τάχα) επιβλέπει. Όμως, τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με την περσινή φιλοσοφία των ορισμών, με εξαίρεση ότι τα λάθη ήταν περισσότερα.
Είναι πολύ πιθανό ο Μαρίν να αναλάβει την προεδρία της ΚΕΔ. Αλλωστε, ο Ισπανός είναι ο μόνος που δεν έχει αφήσει γήπεδο για γήπεδο (και αυτό είναι προς τιμήν του) που να έχει πάει για να δει διαιτητές, σε αντίθεση με τον Περέιρα και τον Λίντμπεργκ που έχουν πάει μόνο σε 3-4 ντέρμπι. Πάντως, ο Μαρίν έχει πάει μέχρι και σε γήπεδα της Football League.
Είναι δυνατόν η ΚΕΔ να μην έχει ανακοινώσει ποιος ορίζει σε ποια κατηγορία; Γιατί δεν εφαρμόζει τον κανονισμό;