Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια


-Ναι, αν και είναι Μεγάλο Σάββατο η προπαγάνδα της πλάκας το κατάφερε κι αυτό. Πως η υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 έγινε… σκόνη και θρύψαλα.





Η προπαγάνδα δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Ξαφνικά λόγω της παραπομπής σε δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αναμένεται να αθωωθεί πανηγυρικά για την ποδοσφαιρική υπόθεση που συντηρούν με κάθε τρόπο για να πολεμούν τον Ολυμπιακό και να κρατούν όμηρο της δικαιοσύνης τον ηγέτη του Θρύλου, κάποιοι ανακάλυψαν ξανά (σ.σ. για εκατοστή φορά) ότι υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού των «ερυθρολεύκων»! Το μόνο που κατάφεραν είναι να γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια αν και είναι Μεγάλο Σάββατο και είναι γνωστό τι γίνεται κάθε χρόνο μέρα!

Όμως, δεν είναι μόνο ότι η υπόθεση για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που έγινε στις 06/01/13 έχει τελεσιδικήσει στις πειθαρχικές επιτροπές, εξίσου σημαντκό είναι ότι δεν προέκυψε και κάποιο νέο στοιχείο! Ως γνωστό το κατηγορητήριο κατά της Βέροιας συντάχθηκε με βάση τον φάκελο (και τις καταθέσεις) που διαβίβασε η τακτική δικαιοσύνη, η Βέροια βρέθηκε κατηγορούμενη, όμως απαλλάχθηκε και αυτό… συμπαρασύρει και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή της Λίγκας που εκδόθηκε στις 19 Μαϊου 2015:

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει  την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών

Προέκυψε παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, η υπόθεση εκδικάστηκε και σε δεύτερη βαθμό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τη υπ΄αριθμ. 63/8-7-2015 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτη την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ουσίαν την υπόθεση ως προς την εγκαλουμένη ΠΑΕ Βέροια. Δέχεται κατά πλειοψηφία ότι η ΠΑΕ Βέροια δεν τέλεσε το διωκόμενο πειθαρχικό αδίκημα. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την έφεση του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Παναγιώτη Καρρά κατά 1) της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της Π.Ε./Σούπερ Λιγκ 2) του Γεωργίου Λαναρή, γεν. αρχηγού της ΠΑΕ Βέροια 3) του Γεωργίου Αρβανιτίδη, προέδρου ΠΑΕ Βέροια και 4) της ΠΑΕ Βέροια, ως ουσιαστικά αβάσιμη, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Λεβαδειακός».

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ… ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ:





1

Από την… αρχή ξεκινά η Εφέσεων την υπόθεση της Βέροιας – Νέα συζήτηση τη Δευτέρα, κλήθηκαν 17

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

***Όχι όμως ο Μελισσανίδης που έκανε την καταγγελία στον Ανδρεάδη

***Τελικά δεν κλήθηκαν μόνοι οι Καλαϊτζίδης, Γεωργέας, Καλογέρης, όπως αρχικά διέρρευσε



Από το μηδέν θα ξεκινήσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την εκδίκαση της υπόθεσης της Βέροιας, αναφορικά με το εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό που νίκησε 2-0 τον Ιανουάριο του 2013. Το δευτεροβάθμιο της ομοσπονδίας κάλεσε για τη Δευτέρα στις 11 π.μ. συνολικά 17 άτομα, όχι όμως και τον Μελισσανίδη που έκανε πρώτος την καταγγελία στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη. Υπενθυμίζουμε ότι πρωτόδικα η Βέροια αθωώθηκε, όμως έγινε έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας την έφεση του Υπεύθυνου  Ασκησης  Δίωξης Ποδ/κών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΚΑΡΡΑ  κατά  της  υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της  ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ,  Γεν. Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ,  καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της  ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ,  με την υπ΄αριθμ. 62/22-6-2015 απόφασή της  δέχεται τυπικά  αυτές. Δέχεται κατ΄ ουσίαν την έφεση, όσον αφορά την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ως προς τα αναφερόμενα  στο σκεπτικό λόγο της. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη  απόφαση ως προς αυτή, κρίνει νόμιμη την πειθαρχική  αγωγή και ως προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ  κατά  τα αναφερόμενα στο  σκεπτικό. Αναβάλλει  κατά τα λοιπά  την έκδοση  οριστικής  απόφασης επί της ουσίας  της υπόθεσης  ως προς τους εφεσιβλήτους. Διατάσσει την επανάληψη της  συζήτησης της υποθέσεως προκειμένου κατά τη νέα συζήτηση αυτής στις 29-6-2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11 π.μ., να κληθούν  και να εξετασθούν  ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, οι παρακάτω: 

1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, 2) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ, 3) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΦΕΣ, 4) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, 5) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, 6) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ, 7) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, 8) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, 9)  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, 10)  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ,11) ΗΛΙΑΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ, 12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΙΦΛΙΔΗΣ, 13) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,14)  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ,  15) ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ,16) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ και 17) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ.

2

Ιωάννου: «Νιώθω προσβολή να ακούω τον ανακριτή να με κατηγορεί για δωροδοκία. Αν υπήρχε έστω και κάτι δεν θα συμμετείχα»

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

Καταπέλτης κατά των Μελισσανίδη, Γεωργέα, Καλαϊτζίδη, Καλογέρη και ο Ηλίας Ιωάννου. Ο επιθετικός της Βέροιας ανέφερε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ότι «νιώθει προσβολή», επειδή ο ανακριτής κ. Ανδρεάδης τον κατηγορεί για δωροδοκία. Παράλληλα τόνισε πως οι Λαναρής (σ.σ. γενικός αρχηγός), Καλαϊτζίδης (σ.σ. προπονητής της Βέροιας) μπήκαν μαζί στα αποδυτήρια και τους έκαναν μόνο ανάλυση του αγώνα.

«Θα σας πω αυτά που θυμάμαι, ούτε εικασίες κάνω ούτε τίποτα. Ό,τι είπα και στον κύριο Ανδρεάδη. Μπήκαμε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, παίκτες, ο κύριος Λαναρής και ο προπονητής. Μας έκανε μία πολύ μικρή ανάλυση παιχνιδιού, μας έδωσε κάποιες οδηγίες», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννου, ο οποίος πρόσθεσε:  «Όσο είχα οπτική επαφή δεν είδα κανέναν άλλο να μπαίνει και να βγαίνει από τα αποδυτήρια. Ο κύριος Λαναρής είπε μόνο "πάμε γερά παιδιά, να μπούμε καλά στο β' ημίχρονο". Ξαναλέω, όσο είχα οπτική επαφή γιατί μένω μόνος μου για 1-2 λεπτά και συγκεντρώνομαι».

Ακόμη τόνισε: «Με τέτοιου είδους πράγματα δεν έχω συμμετοχή. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Δεν άκουσα απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω γιατί έγιναν αλλαγή Καφές και Γεωργέας. Ο Καφές άκουσα ότι έγινε αλλαγή γιατί είχε πρόβλημα. Δεν είδα τον κύριο Αρβανιτίδη πουθενά.  Νιώθω προσβολή να ακούω τον ανακριτή να με κατηγορεί για δωροδοκία. Αν υπήρχε έστω και κάτι δεν θα συμμετείχα».

3

«Λαναρής και Καλαϊτζίδης ήταν μαζί στα αποδυτήρια και λέγανε πώς να παίξουν»

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015



Ο ένας μετά τον άλλον καταρρίπτουν τις καταθέσεις του Μελισσανίδη, του Γεωργέα και του Καλογέρη για τον ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που έγινε τον Ιανουάριο του 2013. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του φροντιστή της ομάδας Θανάση Βούλγαρη, ο οποίος ανέφερε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ότι στην ανάπαυλα μπήκε πρώτος στα αποδυτήρια και έφυγε τελευταίος.

Ακόμη κατέθεσε: «Όσο ήμουν μέσα δεν αντιλήφθηκα τίποτα. Εγώ πάντα είμαι μέσα στα αποδυτήρια. Ψυχολόγος δεν είμαι, δεν ξέρω γιατί τα είπε αυτά ο Γεωργέας. Λαναρής και Καλαϊτζίδης ήταν συνέχεια μέσα στα αποδυτήρια, πάντα είναι. Λέγανε πώς να παίξουν και τίποτα περισσότερο. Μέσα ήταν και οι δύο. Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Με το που σφύριξε ο διαιτητής, τα παιδιά βγήκαν και δεν υπήρξε καθυστέρηση».

4

Κοτταρίδης: «Μου έχει μείνει σαν εικόνα ότι ο Γεωργέας έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού»

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015









Ένα ακόμη… άδειασμα στον Γεωργέα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτή τη φορά από τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κοτταρίδη, ο οποίος στο ματς της 6ης Ιανουαρίου 2013 Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 ήταν αναπληρωματικός:

*«Μου έχει μείνει σαν εικόνα ότι ο Γεωργέας έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Για τον Καφέ μου έχει μείνει η ίδια εικόνα. Ότι ήταν και αυτός τραυματίας».

*«Δεν μου είπε κανείς ότι το ματς ήταν στημένο, πιστεύω ότι αν ήταν θα μου είχε πει κάτι, θα το θυμόμουν. Στον πάγκο δεν ειπώθηκε τίποτα»

*«Εγώ είδα ότι παίζαμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Και αν ήμασταν τυχεροί θα το παίρναμε. Πρώτη φορά ακούω ότι στήθηκε το παιχνίδι, ότι στήνονται τα παιχνίδια, δεν ενημερώθηκα ποτέ και από κανέναν ότι ήταν στημένο, το τι καταθέτει ο Γεωργέας είναι δικό του θέμα»

*«Ο Καλαϊτζίδης είναι περίεργος χαρακτήρας, απότομος, απρόσιτος».

5

Αμαραντίδης: «Λέει ψέματα ο Γεωργέας»

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015







Ενας από τους τότε συμπαίκτες του Γεωργέα, ο Δημήτρης Αμαραντίδης στη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέφερε ότι ο νυν παίκτης της ΑΕΚ λέει «ψέματα και δεν είδα χαλαρότητα στο παιχνίδι μας», αναφερόμενος στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 της 6ης Ιανουαρίου 2013.

Συγκεκριμένα κατέθεσε:  «Γι' αυτό το θέμα, ο Γεωργέας λέει ψέματα. Νομίζω ότι λέει ψέματα, δεν έχω ακούσει κάτι από τον Λαναρή. Δεν είδα χαλαρότητα, παίξαμε το παιχνίδι μας, αλλά ήταν μεγάλη η πίεση. Αυτά τα γκολ μπαίνουν και θα μπούνε και άλλα τέτοια γκολ».

6

Αρβανιτίδης: «Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη λέει ότι είναι δυνατός, ότι είναι μαζί με τον Μελισσανίδη και είναι φίλοι»

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015





*** «Όλα είναι πλεκτάνη, όλα είναι σκηνοθετημένα και μάλιστα από κακό σεναριογράφο. Ο  Γεωργέας αποδέχεται ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος της ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης στην κατάθεσή του είπε ότι πήγα και τους είπα να χάσουν. Ο Καλαϊτζίδης κατέθεσε μετά και είπε άλλα πράγματα. Απορώ γιατί δεν ήρθε εδώ»

***  «Ο Καλαϊτζίδης μετά από 2.5 χρόνια πήγε να πει αυτά τα ψέματα, αυτές τις αλητείες. Ο Γεωργέας τώρα είναι κατευθυνόμενος και το ξέρει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν τα είπε τότε, για να πέσει η Βέροια και να μείνει η ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα

*** «Ας έρθει ο Μελισσανίδης να μας πει τι του είπε ο Καλαϊτζίδης. Πέρσι στο Καρπενήσι, ο Μελισσανίδης κάθισε στην προετοιμασία της ΑΕΚ 10 μέρες. Είμαι 14 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ας μου πουν ότι έστησα ένα παιχνίδι. Συνεννοήθηκαν είπανε 10 πράγματα, αλλά δεν τους βγαίνουν. Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός, ένας περίεργος. Γύριζε το μάτι του, πρασίνιζε, κιτρίνιζε»

***«Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης. Μεταξύ τους έχουν το θέμα»





Επίθεση εναντίον όσων θεωρεί ότι έστησαν την «πλεκτάνη», όπως τη χαρακτήρισε, για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 έκανε ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης. Στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν χείμαρρος εναντίον των Μελισσανίδη, Καλαϊτζίδη, Γεωργέα, τονίζοντας ότι ο νυν προπονητής του Αρη διαδίδει στη Θεσσαλονίκη ότι είναι φίλος με τον παράγοντα της ΑΕΚ.



Αρχικά ο Αρβανιτίδης αναφέρθηκε όχι μόνο σε πλεκτάνη αλλά και σε κακό σεναριογράφο: «Όλα είναι πλεκτάνη, όλα είναι σκηνοθετημένα και μάλιστα από κακό σεναριογράφο, ο Γεωργέας αποδέχεται ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος. Ο Μελισσανίδης στην κατάθεσή του είπε ότι πήγα και τους είπα να χάσουν. Ο Καλαϊτζίδης κατέθεσε μετά και είπε άλλα πράγματα. Απορώ γιατί ο Καλαϊτζίδης δεν ήρθε εδώ. Δεν μπορεί να μας δει στα μάτια, να μας αντικρύσει. Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη διαδίδει ότι είναι φίλος με τον Μελισσανίδη».

Στην συνέχεια διέψευσε ότι ο Λαναρής ζήτησε από τους παίκτες να χάσουν: « Δεν υπάρχει περίπτωση να μπήκε ο Λαναρής μέσα στα αποδυτήρια και να είπε να κάτσουμε να χάσουμε. Όλοι μαζί πάμε να κλέψουμε; Δύο- τρεις πάμε».

Μετά επικεντρώθηκε στις σχέσεις Καλαϊτζίδη-Μελισσανίδη: «Τον Καλαϊτζίδη στο παρελθόν, τον έδιωχνα, τον ξανάπαιρνα, τον έδιωχνα ξανά. Αν είχαν κάτι να πουν για μένα, θα τα έλεγαν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ο Καλαϊτζίδης στην Θεσσαλονίκη λέει ότι είναι δυνατός και είναι μαζί με τον Μελισσανίδη. Ότι είναι φίλοι».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επιλογές του τότε προπονητή της Βέροιας (και νυν του Αρη) στη διάρκεια του αγώνα που έγινε τον Ιανουάριο του 2013: «Εγώ δεν μπορώ να στήσω παιχνίδι, είμαι πρόεδρος κάθομαι πάνω. Ο Καλαϊτζίδης να έρθει να μας πει γιατί άφησε εκτός αγώνα έξι βασικούς. Γιατί έβαλε τον Σκαθαρούδη αλλαγή και δεν έβαλε τον Καλτσά που ήταν παίκτης Εθνικής Ομάδας;»

Ο Αρβανιτίδης αναφέρθηκε και στην αιτία της κόντρας του με τον Καλαϊτζίδη: «Ηθελα και θέλω να πάρω τον Άρη. Γι' αυτό τα κάνει ο Καλαϊτζίδης αυτά. Εγώ έδωσα την Βέροια για πάρω τον Άρη. Είναι σκηνοθεσία, θέατρο. Τον Μαρινάκη επιδιώκει να χτυπήσει ο Μελισσανίδης. Μεταξύ τους έχουν το θέμα. Βρέθηκε η Βέροια στην μέση και ήρθε ο Καλαϊτζίδης μετά από 2.5 χρόνια να πει αυτά τα ψέματα, αυτές τις αλητείες».

Στο στόχαστρο του Αρβανιτίδη βρέθηκε και ο νυν παίκτης της ΑΕΚ εναντίον του οποίου χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις: «Ο Γεωργέας τώρα είναι κατευθυνόμενος και τα ξέρει όλος ο κόσμος. Γιατί δεν τα είπε τότε. Αν το έκανε θα έπεφτε η Βέροια και η ΑΕΚ θα έμενε στην Σούπερ Λίγκα».

Παράλληλα απάντησε στους ισχυρισμούς του Γεωργέα: «Ποιο παιχνίδι στήσαμε με τον Μαρινάκη; Εμείς παίζουμε μπάλα; Εμείς κλωτσάμε;»

Ακόμη ο Αρβανιτίδης κατήγγειλε: «Ας έρθει ο Μελισσανίδης να μας πει τι του είπε ο Καλαϊτζίδης. Πέρσι στο Καρπενήσι, ο Μελισσανίδης κάθισε στην προετοιμασία της ΑΕΚ 10 μέρες. Είμαι 14 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ας μου πουν ότι έστησα ένα παιχνίδι. Συνεννοήθηκαν είπανε 10 πράγματα, αλλά δεν τους βγαίνουν. Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός, ένας περίεργος. Γύριζε το μάτι του, πρασίνιζε, κιτρίνιζε».

Για τον Καλαϊτζίδη, ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας είπε επίσης: «Πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης να μαχαιρώσει με έναν χαρτοκόπτη έναν δημοσιογράφο. Τον αγώνα τον είδα από την σουίτα. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, εμείς ήμασταν τρίτοι από το τέλος».

Ο Αρβανιτίδης κατέληξε: «Δεν ξέρω για στοίχημα τίποτα, ούτε έχω παίξει.  Στο "Κοριόπολις" μόνο εγώ δεν ήμουν μέσα. Με πνίγει το δίκιο γιατί κάποιοι έρχονται εδώ και το παίζουν τιμητές της δικαιοσύνης».



7

Μια… βόμβα του Πέρεθ, πρώην παίκτη της Βέροιας, κατά της προπαγάνδας και της παραπληφόρησης

Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2015

*** «Εχει παρερμηνευθεί κακόβουλα το αληθές νόημα της φράσεως»

***«Ουδείς συμπαίκτης μου ή αξιωματούχος του υπαινίχθηκε είτε πριν, είτε κατά την διάρκεια του αγώνα ότι η Βέροια πρέπει να χάσει με 3-0 καθώς και ότι "ο εν λόγω αγώνας χάθηκε για λόγους αυστηρώς αθλητικούς»







Με την ανάρτηση του Γκιγιέρμο Πέρεθ στο facebook, σύμφωνα με την οποία ''Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...'', κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο Ισπανός, ο οποίος έπαιξε και στα 90’ του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 τον Ιανουάριου του 2013, συνηγορεί υπέρ του πρώην του συμπαίκτη του. Όμως, όπως αποκαλύπτεται από το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία απάλλαξε τη Βέροια (όπως έκανε και η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας), ο ίδιος ο Πέρεθ… φροντίζει να ρίξει «βόμβα» κατά της προπαγάνδας και της παραπληφόρησης, αφού  με επιστολή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναλύει τον λόγο της προαναφερόμενης ανάρτησης και ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

Ο ίδιος ο Ισπανός τονίζει ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση «έχει παρερμηνευθεί κακόβουλα καθώς το αληθές νόημα της φράσεως που ανέγραψε ήταν ότι ο εν λόγω πρώην συμπαίκτης του, ηλικίας 38 ετών αποτελεί ένα παράδειγμα από απόψεως αθλητικής και επαγγελματικής, για την ελληνική νεολαία δεδομένου ότι θα παίξει εκ νέου στην Super League παρά την προχωρημένη ηλικία του, εν σχέσει με την ιδιότητα του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Επίσης, διευκρινίζει ότι «με το ανωτέρω αναρτηθέν στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχόλιο του, ουδόλως επιδοκίμασε την εκδοχή του Νικολάου Γεωργέα σχετικά με τον κρίσιμο εν προκειμένω ποδοσφαιρικό αγώνα».

Ακόμη καταλήγει  πως «ουδείς συμπαίκτης μου ή αξιωματούχος του υπαινίχθηκε είτε πριν, είτε κατά την διάρκεια του αγώνα ότι η Βέροια πρέπει να χάσει με 3-0 καθώς και ότι "ο εν λόγω αγώνας χάθηκε για λόγους αυστηρώς αθλητικούς».



8

Τα πέντε… χτυπήματα που κάνουν φύλλο και φτερό την κατάθεση Γεωργέα – Τι αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για την απαλλαγή της Βέροιας

Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2015

1)Υπέκφευγε «να απαντήσει με σαφήνεια στις σχετικώς τεθείσες σε αυτόν ερωτήσεις» 

2) «Αρνήθηκε  να κατονομάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού με τους οποίους φέρεται ότι είχε συνομιλήσει για το θέμα αυτό»

3) «Δεν αποχώρησε από τη Βέροια μολονότι οι αξιωματούχοι και οι παίκτες της είχαν επιδείξει την ανωτέρω επίμεμπτη συμπεριφορά

4) «Απορίας άξιο τυγχάνει το γεγονός πως ο εν λόγω μάρτυρας μετά από δύο και πλέον έτη σιωπής αποφάσισε να ανασύρει από τη μνήμη του και να καταθέσει λεπτομέρειες ως προς το επίδικο συμβάν

5) «Και πάλι δεν κατονομάζει ρητώς τα άτομα αυτά με τα οποία φέρεται ότι ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία προς ενίσχυση των ισχυρισμών του»









Αρκετές φορές εκτέθηκε ο Νίκος Γεωργέας, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Η προαναφερόμενη επιτροπή, όπως και η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, με ψήφους 2-1 απάλλαξε τη Βέροια (για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε 3-0 τον Ιανουάριο του 2013), μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης και κάνοντας… φύλλο και φτερό την κατάθεση του έμπειρου ποδοσφαιριστή για όσα (δεν) έγιναν στο προαναφερόμενο παιχνίδι.

Στο σκεπτικό της απόφασης για τον πρώην παίκτη της Βέροιας αναφέρεται ότι «υπεκφεύγοντας να απαντήσει με σαφήνεια στις σχετικώς τεθείσες σε αυτόν ερωτήσεις, αρνήθηκε να κατονομάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού με τους οποίους φέρεται ότι είχε συνομιλήσει για το θέμα αυτό».

Τα ίδια έκανε ο Γεωργέας, δηλαδή υπέκφευγε και δεν κατονόμασε κανέναν, και για όσους τον έπαιρναν τηλέφωνο για να πληροφορηθούν για τον… τραυματισμό του: «Διατείνεται ο ίδιος ότι μετά την ολοκλήρωση του αγώνα επικοινώνησαν μαζί του άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος τα οποία αγωνιούσαν για τον τυχόν επελθόντα τραυματισμό του και ότι αυτός τους απήντησε ρητώς πως δεν είχε υποστεί οιαδήποτε σωματική βλάβη αλλά ότι αντικαταστάθηκε διότι ο προκείμενος αγώνας ήταν στημένος. Ωστόσο και πάλι δεν κατονομάζει ρητώς τα άτομα αυτά με τα οποία φέρεται ότι ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία προς ενίσχυση των ισχυρισμών του μολονότι ρωτήθηκε σχετικώς αλλά αντιθέτως εντελώς αφηρημένα αναφέρει πως αν αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών του επικοινωνιών τότε τα πρόσωπα αυτά θα αποκαλυφθούν», αναφέρει το σκεπτικό.

Μετά από όλα τα παραπάνω, προκύπτει το εύλογο ερώτημα γιατί δεν έφυγε από τη Βέροια:  «Χωρίς όμως να μπορεί να δικαιολογήσει την επιλογή του αυτή δηλαδή το γεγονός ότι δεν αποχώρησε μολονότι οι αξιωματούχοι και οι παίκτες της είχαν επιδείξει την ανωτέρω επίμεμπτη συμπεριφορά και ενώ, κατά το χρόνο διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα είχε ξεκινήσει η σχετική μεταγραφική περίοδος και αυτός μπορούσε ευχερώς να αποχωρήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά το σκεπτικό της απόφασης.

Όμως, η Επιτροπή Εφέσεων έχει κι άλλες απορίες για την… τακτική του Γεωργέα: «Απορίας άξιο τυγχάνει το γεγονός πως ο εν λόγω μάρτυρας μετά από δύο και πλέον έτη σιωπής αποφάσισε να ανασύρει από τη μνήμη του και να καταθέσει λεπτομέρειες ως προς το επίδικο συμβάν ενώ δεν μπορούσε με αντίστοιχη ευκολία να ανταποκριθεί σε σχετικές ερωτήσεις της επιτροπής ως προς γεγονότα που αφορούσαν σε μεταγενέστερους τότε αγώνες στους οποίους είχε συμμετάσχει».

9

«Στημένο από τον Μελισσανίδη»

Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2015





****Αστραψε και βρόντηξε ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης μετά την οριστική απόφαση της απαλλαγής της πρώην ομάδας του

***«Ο κ. Μελισσανίδης ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι του είπε ο κ. Καλαϊτζίδης αυτό κι αυτό κι αυτό. Ο κ. Καλαϊτζίδης λέει άλλα πράγματα στην κατάθεσή του»

***«Δεν μπορεί να χτυπιέται η Βέροια, επειδή βρέθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης και συνεννοήθηκαν για να βγάλουν αυτό το στημένο πράγμα, αυτό το θέατρο»

***«Λόγω της κόντρας Μελισσανίδη-Μαρινάκη μπήκε στη μέση η Βέροια. Θέλοντας να μπλέξει τον Ολυμπιακό, ξεκινά από τη Βέροια. Μέσα από τις καταθέσεις και ξεκινώντας από τον κ. Μελισσανίδη πήγαμε στον κ. Καλαϊτζίδη. Αποδεικνύονται αυτά τα πράγματα»











«Έστησαν θέατρο του παραλόγου».

Βολές κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη εξαπέλυσε, με δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM» ο πρώην πρόεδρος της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος θεωρεί ότι η υπόθεση του αγώνα της πρώην ομάδας του με τον Ολυμπιακό (3-0), τον Ιανουάριο του 2013, οφείλεται στην κόντρα Μελισσανίδη-Μαρινάκη. Παράλληλα επεσήμανε πως «ο κ. Μελισσανίδης ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι του είπε ο κ. Καλαϊτζίδης αυτό κι αυτό κι αυτό. Ο κ. Καλαϊτζίδης λέει άλλα πράγματα στην κατάθεσή του», προσθέτοντας ότι «δεν είναι σωστό να ρίχνουν λάσπη και όποιον πάρει ο Χάρος».

Επίσης, στο στόχαστρο του Αρβανιτίδη βρέθηκαν και οι Γεωργέας, Καλογέρης για τους οποίους ο πρώην παράγοντας της Βέροιας (που απαλλάχθηκε τόσο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όσο και από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ) έθεσε το εξής ερώτημα: «Αφού ήταν τόσο τίμιοι και τόσο εξυγιαντές, γιατί δεν σηκώθηκαν να τα πούνε αυτά τα πράγματα τότε, που ήταν μάλιστα περίοδος μεταγραφών για να σηκωθούν να φύγουν;». Θυμίζουμε ότι ο αγώνας έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2013, δηλαδή είχαν μπροστά τους ολόκληρη μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για...

-το αν περίμενε την αθώωση της Βέροιας από την Επιτροπή Εφέσεων: «Βεβαίως το περιμέναμε εμείς που γνωρίζαμε ότι δεν έγινε τίποτα».

-τις κατηγορίες που αντιμετώπισε η Βέροια και ο ίδιος: «Αυτά που είπαν τα είπαν για τους δικούς τους λόγους και στήσανε ένα θέατρο, το θέατρο του παραλόγου. Το είπαμε στον κύριο ανακριτή και στην αθλητική δικαιοσύνη. Υπάρχει ο κ. Μαρινάκης και έρχεται ο κ. Μελισσανίδης με την ΑΕΚ. Δεν μπορεί να χτυπιέται η Βέροια, επειδή βρέθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης και συνεννοήθηκαν για να βγάλουν αυτό το στημένο πράγμα, αυτό το θέατρο. Ο κ. Μελισσανίδης ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι του είπε ο κ. Καλαϊτζίδης αυτό κι αυτό κι αυτό. Ο κ. Καλαϊτζίδης λέει άλλα πράγματα στην κατάθεσή του. Λόγω της κόντρας Μελισσανίδη-Μαρινάκη μπήκε στη μέση η Βέροια. Θέλοντας να μπλέξει τον Ολυμπιακό, ξεκινά από τη Βέροια. Μέσα από τις καταθέσεις και ξεκινώντας από τον κ. Μελισσανίδη πήγαμε στον κ. Καλαϊτζίδη. Αποδεικνύονται αυτά τα πράγματα».

-το αν θεωρεί πως ο Δ. Μελισσανίδης ήταν υποκινητής των καταθέσεων των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Καλογέρη: «Αυτό πιστεύω ότι έγινε. Επειδή εδώ στη Βέροια, που ζούμε και μεγαλώσαμε, είναι η Παναγία Σουμελά και η χάρη της είναι πολύ μεγάλη, επειδή η Παναγία ακούει και έχει γνώση, θα λάμψει η αλήθεια. Και κάποιοι… Ποντιάρες που το παίζουν άγιοι, δεν θα ξεπλυθούν όσα έχουν κάνει με τις αγαθοεργίες τους. Κι εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, αλλά δεν είναι σωστό να ρίχνω λάσπη κι όποιον πάρει ο Χάρος».

-τους λόγους που οι Καλαϊτζίδης, Γεωργέας και Καλογέρης έκαναν τις συγκεκριμένες καταθέσεις: «Ο κ. Καλαϊτζίδης διέδιδε ότι είναι φίλος του Μελισσανίδη κι ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι λένε κάποιοι. Ο Γεωργέας είναι 38-40 χρονών και πιστεύει πως θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Καλαϊτζίδης όπου πηγαίνει παίρνει μαζί του τον Καλογέρη. Ακόμη και στην Κύπρο που πήγε, τον πήρε μαζί. Και ο κ. Καλογέρης εμφανίστηκε στον ανακριτή με τον δικηγόρο της ΑΕΚ, τον κ. Γρηγορίου. Αφού ήταν τόσο τίμιοι και τόσο εξυγιαντές, γιατί δεν σηκώθηκαν να τα πούνε αυτά τα πράγματα τότε, που ήταν μάλιστα περίοδος μεταγραφών για να σηκωθούν να φύγουν; Αυτά τα κατέθεσα στον κ. Ανδρεάδη. Η δικαιοσύνη θα λάμψει».

-τα όσα έγραψε ο Γκιγέρμο Πέρεθ (σ.σ. «Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ….α») στο Facebook: «Ο συγκεκριμένος με αυτό που έγραψε δεν ξέρω τι υπονοεί. Εγώ μπορεί να το εκλάβω διαφορετικά. Ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει. Ενα ερωτηματικό που άφησε κάποιος να το εκλάβουμε σαν κατηγορία;».

-το αν θα περάσει στην αντεπίθεση: «Θα κινηθούμε νομικά. Έχω καταθέσει αγωγές και μηνύσεις και θα δούμε τι άλλο θα κάνω. Θα συμβουλευτώ τους δικηγόρους μου και θα πράξουμε τα δέοντα».

-το αν παίζει στοίχημα: «Το παιχνίδι αυτό δεν παίχτηκε στοιχηματικά. Ξέρετε πόσα χρήματα παίχτηκαν στο στοίχημα σε εκείνο το παιχνίδι; Πού είναι το παράλογο; Εγώ δεν ξέρω στοίχημα, δεν παίζω στοίχημα κι ας βρεθεί κάποιος να πει ότι παίζω στοίχημα».

-το γιατί ο ανακριτής διαφθοράς θεωρεί ακόμη το ματς χειραγωγημένο: «Δεν γνωρίζω γιατί επιμένει ο κ. Ανδρεάδης ότι το παιχνίδι είναι χειραγωγημένο. Έτσι κρίνει, δεν μπορείς να πεις τίποτα».

-το ενδιαφέρον για τον Άρη: «Ο γιος μου με κάποιους άλλους φίλους του θέλουν να καταθέσουν ένα αίτημα ενδιαφέροντος. Το ενδιαφέρον μου για τον Άρη δεν είναι σημερινό. Εγώ δεν μπορώ να πάρω τον Άρη λόγω του περιορισμού. Ο γιος μου όμως μπορεί».



10

Ζήτημα αξιοπιστίας των καταθέσεων των Γεωργέα, Καλαϊτζίδη ανέδειξε η Βέροια

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2015



***Αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του πρώην προέδρου και μεγαλομετόχου της Βέροιας πως «όλα είναι σκηνοθετημένα για να μην πάω να πάρω τον Αρη»









Μεγάλη μάχη για να αποφύγει την ποινή του υποβιβασμού έδωσε η Βέροια στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση του αγώνα της με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου 2013, ματς στο οποίο ηττήθηκε 3-0 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η εκδίκαση της απολογίας της ΠΑΕ, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό, όσο και των Αρβανιτίδη, Λαναρή κράτησε 2,5 ώρες.

Η νομική πλευρά της Βέροιας επικεντρώθηκε στις αντιφάσεις που υπάρχουν στις καταθέσεις των Γεωργέα, Καλαϊτζίδη στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη. Σε αυτό προσθέστε και τα επιχειρήματα της πλευράς των Αρβανιτίδη, Λαναρή σύμφωνα με τα οποία κατήγγειλαν πως οι εις βάρος τους μάρτυρες προχώρησαν σε ενέργειες, μέσω ένορκων καταθέσεων,  2,5 χρόνια μετά, αν σύμφωνα με το άρθρο το άρθρο 17, παρ. 2δ, προβλέπεται η υποχρέωση να καταγγείλουν εντός εξαμήνου ενέργειες όπως αυτές φέρονται να διαπράχθηκαν στο Ολυμπιακός – Βέροια 3-0.

Σε όλα αυτά πρόσθεσαν ότι υπάρχουν ένορκες βεβαιώσεις έξι ποδοσφαιριστών (μεταξύ αυτών του Καφέ και του Καλτσά, ο οποίος θα καλοκαίρι θα παίζει στον Παναθηναϊκό), οι οποίοι υποστηρίζουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζουν οι Γεωργέας και Καλαϊτζίδης. Σα να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με τη νομική πλευρά της υπεράσπισης, οι δυο τελευταίοι (πρώην παίκτης που αγωνίζεται στην ΑΕΚ και πρώην προπονητής που τώρα είναι στον Αρη) έρχονται και σε αντιφάσεις. 

Ακόμη, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δόθηκε η ένορκη κατάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη στον κ. Ανδρεάδη, που προηγήθηκε των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα, όμως βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος αλλά και οι τρεις, είτε διαψεύδονται, είτε αντικρούονται από τον Καφέ.  

Το κάθε αυτού νομικό θέματα που τέθηκε είναι ότι δεν είναι δυνατόν η εκδίκαση της υπόθεσης να γίνεται με τον Πειθαρχικό Κώδικα προ του 2014, άσχετα αν με αυτόν έγινε η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, αλλά με αυτών του 2014 που προβλέπει συμμετοχή άνω των δύο παικτών για να θεωρηθεί υπαίτια μια ομάδα για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα. Αν αυτό γίνει δεκτό, τότε υπάρχουν δεδικασμένα ομάδων που… οδηγούν σε αθώωση της Βέροιας.

Αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του πρώην προέδρου και μεγαλομετόχου της Βέροιας πως «όλα είναι σκηνοθετημένα για να μην πάω να πάρω τον Αρη».

11

Ο Γεωργέας παραδέχθηκε ότι «ο Μελισσανίδης είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ» - Πλέον τον λόγο έχει η ΕΕΑ, όπου ο Ολυμπιακός έκανε σχετική καταγγελία

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015





***Είναι χαρακτηριστικό ότι για το παραπάνω ο νυν παίκτης της ΑΕΚ ήταν σίγουρος, αντίθετα για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 έχασε και τα αβγά και τα καλάθια 

***Διαβάστε την κατάθεσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ



Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Νίκος Γεωργέας στο διάστημα περίπου δυο ωρών που κατέθεσε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που έγινε τον Ιανουάριο του 2013. Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν μπορούσε να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις, λέγοντας ότι όσοι τότε συμπαίκτες του τον διαψεύδουν λένε ψέματα και υπέθεσε πως τάχα το ματς κανόνισαν οι πρόεδροι των δυο ομάδων! «Ο,τι θέλεις θυμάσαι, όλα είναι κατευθυνόμενα. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι», ήταν η έκρηξη της στιγμής από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας της Ημαθίας Γιώργο Αρβανιτίδη.

Συγκεκριμένα για τον Καφέ, που είναι μέσα σε αυτούς που τον διαψεύδουν, ο Γεωργέας τόνισε: «Είπε και αυτός να γίνει αλλαγή. Εκεί ήταν και το μασάζ ήταν ακριβώς δίπλα, δεν είναι σε άλλο δωματιάκι. Έγινε αλλαγή για τους ίδιους λόγους. Δεν είμαι σίγουρος άλλα πιστεύω γι' αυτό έγινε αλλαγή».

Κατά τα άλλα δεν θυμόταν ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήξεραν: «Πρέπει να πω ποιοί παίκτες του Ολυμπιακού ήταν που έκαναν ότι κατάλαβαν; Δεν θυμάμαι ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν», ανέφερε ο Γεωργέας.

Για το πως κατέθεσε στον ανακριτή ο Γεωργέας είπε: «Με φώναξε ο ανακριτής και μου είπε έγινε αυτό και αυτό, του είπα ότι έγινε, δεν κατήγγειλα. Με πήρε τηλέφωνο πήγα και είπα αυτό που έγινε. Μπορεί να μην το έλεγα και ποτέ για να μην κάνω κακό στο όνομα μου».

Για τον Μελισσανίδη ανέφερε: «Ο Μελισσανίδης δεν μου είχε πει τίποτα. Δεν τον βλέπω καθόλου. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι. Μόνο στο γήπεδο μας βλέπει». Πλέον τον λόγο έχει η ΕΕΑ, όπου ο Ολυμπιακός έκανε σχετική καταγγελία.

Αρχικά ο Γεωργέας είπε τα εξής: «Στα αποδυτήρια ήταν μόνο ο προπονητής και μας έδινε οδηγίες, μας λέει πάμε να βγουμε εξω μπαίνει οι Λαναρής και μας λέει θέλω να σας πω κάτι. Μας έβαλε μέσα ξανά. Να σας πω ότι το ματς πρέπει να έρθει 3-0, μας είπε ο πρόεδρος, το άκουσαν και οι 11 παίκτες σίγουρα. Όποιος δεν θέλει μπορεί να βγει αλλαγή. Ο προπονητής δεν ήταν μέσα. Ήταν εξω, και πήγα και είπα "εγώ σε αυτό το ματς δεν παιζω". Έχουμε ματς άλλη αγωνιστική, θα σε βγάλω».

Μετά ανέφερε: «Βγήκαμε όλοι και μας έβαλε ξανά μέσα. Δεν είπα ότι μπήκε ο Καλαϊτζίδης μέσα. Όπως πάμε να βγούμε μας είπε ο Λαναρής "μπείτε μέσα". Δεν μπήκε μαζί μας ο Καλαϊτζίδης».

Από τη μια πλευρά ο Γεωργέας είπε: «Δεν ήταν πολλή καθυστέρηση. 2-3-4 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε βγει. Με το που βγήκα πήγα στον πάγκο και το είπα».

Σε άλλο σημείο κατέθεσε: «Ο Λαναρής μας μιλούσε για 3-4 λεπτά».

Κάπου μπερδεύτηκε...


Σχόλια