ΕΠΟ: Όσα δεν… βγάζει η προπαγάνδα στη φόρα


-Ψάχνουν σανίδα… σωτηρίας για το ναυάγιο, αφού η FIFA είναι έτοιμη να πάρει μέτρα
-Από την ομοσπονδία διαφημίζουν την καλή συνεργασία του Γραμμένου με τον υπερσύμβουλο Φούσεκ


Στις 17 Ιουλίου 2018, ημερομηνία που ο Τσέχος υπερσύμβουλος, Πετρ Φούσεκ ανακοινώθηκε επίσημα από τη FIFA διευκρινίστηκε ότι ο ρόλος του θα είναι ο εξής: «Η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».
Όμως, παρά την προαναφερόμενη βοήθεια στην ΕΠΟ τα έκαναν μαντάρα, απόδειξη ότι στο τελευταίο ΔΣ της ομοσπονδίας ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Χέρμπερτ Χούμπελ, απείλησε ωμά με Grexit. Παρότι ο Φούσεκ τους είχε όλους από κοντά, καθώς έδωσε το παρών μέχρι και σε σεμινάρια διαιτησίας, αν και ανακοινώθηκε ότι δεν είχε σχετική αρμοδιότητα! Το παρών έδωσε και σε συνεδριάσεις αρκετών επιτροπών. Επίσης, το γεγονός ότι ο Τσέχος παρεμβαίνει για όλους και για όλα (μέχρι και για τη διαιτησία) δείχνει και την ανυπαρξία κάποιων στο Πάρκο Γουδή!
Η ΕΠΟ όσο και αν επικοινωνιακά δεν της έχει… ξεφύγει, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μάλιστα απειλείται με Grexit για δεύτερη χρονιά. Και πέρσι, τέτοια εποχή το.. τοπίο «έγραφε» Grexit, αφού πάλι η FIFA είχε… νεύρα λόγω ανεπαρκούς διοίκησης (σ.σ. πρόεδρος Γραμμένος ακούει;), πιο συγκεκριμένα τους καταλογίζουν ότι δεν πήραν μέτρα για την καταπολέμηση της βίας και των «στημένων αγώνων», όπως και για άλλα θέματα.
Τι κάνουν από την ομοσπονδία μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο; Σύμφωνα με πληροφορίες  στους ξένους …διαφημίζουν την πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Φούσεκ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο!

Σχόλια