Ο Ολυμπιακός και οι… υπόλοιποι


-Μεγάλη είναι η διαφορά των «ερυθρόλευκων» με τις άλλες ομάδες

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Η μεγάλη διαφορά του Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ομάδες φαίνεται ακόμη και σε μια χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέκτησαν κάποιον ποδοσφαιρικό τίτλο, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Μια απλή καταγραφή των γεγονότων αρκεί να καταδείξει ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν οι «ερυθρόλευκοι» και οι… υπόλοιποι:
1) Στο τελευταίο ματς στο Καραίσκάκη (4-0 την Ξάνθη) η χρονιά έκλεισε πολύ γλυκά. Με την ομάδα να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και τον κόσμο να την αποθεώνει. Μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.
2) Στον ΠΑΟΚ πήραν τίτλο μετά από 34 χρόνια, όμως με τον Ολυμπιακό ασχολήθηκαν, δείχνοντας και πόσο τους άγχωσαν οι «ερυθρόλευκοι», η ομάδα που πήρε τους περισσότερους βαθμούς στον δεύτερο γύρο. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα μια αγωνιστική πριν το τέλος.
3) Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Λάρισα και αμφισβητείται τόσο ο προπονητής της, Μανόλο Χιμένεθ, όσο και το έμψυχο υλικό της.
4) Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο, ειδικά στο δεύτερο γύρο «ξεφούσκωσε» το… θαύμα με το «τρομερά μωρά», ηλικίας 26 ετών! Ειδικά, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, οι Νταμπίζας και Δώνης αμφισβητούνται έντονα από τους οπαδούς τους.
Συμπέρασμα: Ο Ολυμπιακός παρέδωσε ποδοσφαιρικά μαθήματα, ακόμη και με κόντρα διαιτησία, σχεδόν σε κάθε ματς. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κανείς, δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα καλύτερα έρχονται!

Σχόλια