Χωρίς ίχνος ντροπής: Μετά το λάθος της χρονιάς, η πρόκληση της χρονιάς


Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά… Δεν είναι πλάκα! Ο Περέιρα και η… κομπανία του, όρισαν τον Αλέξανδρο Τσαμούρη (Πειραιά) στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό! Πρόκειται για τον διαιτητή, ο οποίος στο παιχνίδι της 12ης Αγωνιστικής, Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1 δεν έδωσε το πέναλτι μαρς στο χέρι του Βιεϊρίνια. Θυμηθείτε τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει. Κι όμως, ο Τσαμούρης επέστρεψε μετά από 40 μέρες και σφύριξε κατά σειρά αγώνες της 16ης, της 15ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής, ενώ μπήκε τέταρτος τις αγωνιστικές 17η, 18η, 23η και 24η. Ούτε βραβείο να του έδιναν δηλαδή.
Η επιλογή του Τσαμούρη στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ εκθέτει τον Περέιρα και ταυτόχρονα δείχνει πόσο ακατάλληλος είναι για να κάνει ορισμούς. Με τέτοιες επιλογές, σαν του Τσαμούρη σε ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης και δεδομένου του κραυγαλέου λάθους του σε προηγούμενο παιχνίδι, φαίνεται ότι είναι ανίκανος να προστατέψει τις ομάδες και τους διαιτητές.
Κανονικά ο Περέιρα έπρεπε να είχε παραιτηθεί λόγω του λάθους του Τσαμούρη στη Λαμία. Μετά τον ορισμό του Πειραιώτη ρέφερι στον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η FIFA δεν έχει δικαιολογία αν δεν τον στείλει τον Περέιρα στην πατρίδα του.
Η πλάκα είναι ότι αντέδρασε και ο ΠΑΟΚ για τον Τσαμούρη. Πρόκειται γο… ανέκδοτο της χρονιάς!


Σχόλια