Όταν η σοβαρότητα πάει περίπατο!

-Ο Βασιλειάδης κάνει συναντήσεις και η ενημέρωση γίνεται με διαρροές! Ο Φούσεκ εξέθεσε FIFA και UEFA.


«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»… Μια χιλιοπαιγμένη ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου από την ταινία «ο Ατσίδας». Μια φράση που ταιριάζει απόλυτα στην… κωμωδία που λέγεται προσκήνιο το ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο οι αρμόδιοι, με πρωταγωνιστές τους Βασιλειάδη και Φούσεκ, μετέτρεψαν σε παρασκήνιο.
Να γίνονται συναντήσεις του Βασιλειάδη με την αντιπροσωπεία της Superleague, ή με τον Φούσεκ για θέματα που αφορούν όλο το ποδόσφαιρο, καθώς ο Υφυπουργός μίλησε με τη Λίγκα για την αναδιάρθρωση και με τον Τσέχο για την αναδιάρθρωση και τη βία, και να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση! Η μάλλον αυτή να γίνεται με διαρροές! Ούτε καν δηλώσεις!
Το εκπληκτικό είναι ότι σε αυτό το… σκηνικό, που το προσκήνιο γίνεται… παρασκήνιο, μετέχει και ο Φούσεκ. Ο υπερσύμβουλος, ο οποίος πήγε στο Βασιλειάδη χωρίς τον Γραμμένο, δεν έχει καταλάβει ότι έτσι εκθέτει την FIFA και την UEFA.
Με αυτά που κάνουν, δεν έχουν καταλάβει ότι αν κάποιος βγάλει μια… αρβύλα, είτε ραδιοφωνική, είτε διαδικτυακή και τη γράψουν 2-3 ακόμα, τότε η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει» εύκολα. Προσωπικά δεν έχουμε πρόβλημα με αυτή την ενημέρωση, κάνουμε ρεπορτάζ και τα μαθαίνουμε, όμως στον Βασιλειάδη και στον Φούσεκ δεν ενδιαφέρει τι συμπεράσματα βγαίνουν;
Ο Υφυπουργός ενδιαφέρεται μόνο να βγάζει φωτογραφίες και Δελτία Τύπου με τους Δημάρχους και τους Περιφερειάρχες μετά την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για έργα σε διάφορα γήπεδα ανά την  Ελλάδα. Επίσης, ο Βασιλειάδης είναι από τους πιο λαλίστατους εκπροσώπους της Κυβέρνησης.