Βλέπουν παντού εχθρούς στην ΕΠΟ


-Οι δικαιολογίες στη FIFA για να έχουν άλλοθι για την ανυπαρξία τους

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή της έκθεσης από τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ στην Επιτροπή Ομοσπονδιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κάτι που θα συμβεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ένας προβληματισμός υπάρχει στην ΕΠΟ, επειδή γνώριζαν πως θα είναι επιβαρυντική και η κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω των επεισοδίων των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Καθόλου τυχαίο ότι για τα προαναφερόμενα επεισόδια η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τα έριχνε στις ομάδες, στην περίπτωσή μας στον ΠΑΟ, στην αστυνομία και στην Πολιτεία. Επίσης, η ΕΠΟ δήλωσε έτοιμη «ανά πάσα στιγμή, να μετάσχει σε οποιαδήποτε διαδικασία κρίνουν προσφορότερη οι προαναφερόμενες Αρχές, προκειμένου να συνεισφέρει την τεχνογνωσία καταπολέμησης της βίας». Με άλλα λόγια ένιωσε την ανάγκη να εμφανιστεί, βγαίνοντας από την ανυπαρξία της.
Τα ζόρια έρχονται για την ΕΠΟ με αφορμή την έκθεσή του Χούμπελ. Όμως, προετοιμάζουν τα κλίμα, καθώς άρχισαν οι… μουρμούρες προς τους ξένους ότι τάχα η διοίκηση Γραμμένου δέχεται πόλεμο, όμως το μεγάλο βάρος αυτής της ομοσπονδίας είναι ότι ενδιαφέρεται μόνο για το… καλό των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, τις δυο ΠΑΕ που δρομολόγησαν την εκλογή της συγκεκριμένης διοίκησης και λέγεται ότι τα μισά πρόσωπα επέλεξε ο ΠΑΟΚ και τα άλλα μισά η ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, ενώ όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία επαφή με το σύνολο των ομάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες και στους κόλπους των FIFA, UEFA έγινε αντιληπτό ότι η ΕΠΟ είναι απομονωμένη από το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια ΕΠΟ που έχει προτάσεις για τη βία, τις οποίες κρατάει στο συρτάρι της! Μεγάλο ανέκδοτο κι αυτό!
Μια ΕΠΟ που έχει άριστες σχέσεις με την Πολιτεία, όμως ομολογεί ότι δεν συνεργάζεται για την πάταξη της βίας!

Σχόλια