Ψιτ, σας βλέπουν! Εκτέθηκε ο Βασιλειάδης με τον Γκαγκάτση


-Ο Υφυπουργός όχι μόνο δεν ζητεί από τον ΓΓΑ να τον κηρύξει έκπτωτο αλλά κάθισε στο ίδιο τραπέζι συζητώντας για την αναδιάρθρωση

Οπως φαίνεται ο διευθύνων σύμβουλός της, Βασίλης Γκαγκάτσης εμπίπτει στα κωλύματα του αθλητικού νόμου, άσχετα η Superleague έκανε την… ακροβασία να βάλει το νόμο σε ψηφοφορία! Αυτά δεν γίνονται ούτε στο …ταμ ταμ, καθώς ο Γκαγκάτσης καταδικάστηκε πρωτόδικα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» που ζημίωσε την ΕΠΟ με 12 εκατ. ευρώ. Κανονικά ο Γκαγκάτσης, λόγω του παραπεμπτικού βουλεύματος της υπόθεσης δεν έπρεπε να προσληφθεί, ενώ ο Ολυμπιακός έθεσε το θέμα της έκπτωσής του λόγω της καταδίκης του.
Παρόμοια… ακροβασία έκανε σήμερα (27/03) και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος δεν εφαρμόζει το νόμο, ζητώντας από το ΓΓΑ, Ιούλιο Συναδινό να κηρύξει έκπτωτο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Superleague. Σα να μην έφτανε αυτό ο Βασιλειάδης κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Γκαγκάτση, μαζί με την υπόλοιπη αντιπροσωπεία της Λίγκας, προκειμένου να συζητήσουν για την αναδιάρθρωση. Με άλλα λόγια, επισκεπτόμενος τον Υφυπουργό και συμμετέχοντας σε μια τέτοια συζήτηση φάνηκε ότι ο Γκαγκάτσης ασκεί διοίκηση, άσχετα αν δεν έχει δικαίωμα ψηφοφορίας στο ΔΣ της Superleague.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασιλειάδης δεν έχει διαψεύσει τις πληροφορίες ότι ο Γκαγκάτσης είναι κρυφός σύμβουλός του, επίσης δεν έχει διαψεύσει δημοσιεύματα ότι έκανε τηλεφωνήματα για να ψηφίσουν υπέρ Γκαγκάτση στο ΔΣ της Λίγκας την περασμένη εβδομάδα, με θέμα την εξέταση του αιτήματος του Ολυμπιακού για την έκπτωσή του.
Άλλη μια παράμετρος είναι ότι τα… δέοντα για τον Γκαγκάτση δεν πράττει ούτε ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ήταν έτοιμος να εκδώσει διαπιστωτική πράξη για την έκπτωση του Γκιρτζίκη και μελών της διοίκησης της ΕΠΟ (Τοπολιάτης, Μαζαράκης, Προύντζος, Οικονομίδης, Καραμελίδης) που είχαν παραπεμφθεί για την ίδια υπόθεση, της «Κάρτας Υγείας» με αποτέλεσμα να εξαναγκασθούν σε παραίτηση.
Ένα ακόμη σκάνδαλο είναι ότι η νομική υπηρεσία της Superleague όχι μόνο επέτρεψε να μπει ο νόμος σε ψηφοφορία, ούτε έβγαλε γνωμάτευση!
Στη συζήτηση για την αναδιάρθρωση το παρών στο γραφείο του Βασιλειάδη έδωσαν  ο πρόεδρός τη Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης. Παρέστησαν επίσης οι Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Μπούσης, Ηλίας Πουρσανίδης και Γιώργος Σαμαράς (ΟΦΗ), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος), Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης) και Δημήτρης Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης). Ζήτησαν η αναδιάρθρωση να ισχύσει από του χρόνου, όμως ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα ισχύσουν τα συμβόλαια των επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Απόλλων, Ξάνθη, Λαμία) με την ΕΡΤ.