Έτσι …κοίμισε ο Περέιρα τους Έλληνες διαιτητές σχετικά με τους ξένους

«Από τους ξένους διαιτητές που ήρθαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, άλλοι ήταν εξαιρετικοί και άλλοι έκαναν λάθη που αν τα κάνατε εσείς, τότε θα μιλούσαν για «σκάνδαλα» και «εγκλήματα». Δυστυχώς, έτσι συμβαίνει εδώ. Πρέπει να βελτιωθείτε. Εμείς σας στηρίζουμε και το έχετε καταλάβει. Φροντίστε να μη δίνετε δικαιώματα σε κανέναν. Με την απόδοσή σας θα περιοριστεί ο ορισμός των ξένων», τόνισε ο Περέιρα στο σεμινάριο της Κατερίνης, μιλώντας στους διαιτητές και στους βοηθούς της Superleague.
-Σημειώστε τα εξής:
1) Από όσα είπε ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τον ορισμό των ξένων διαιτητών, καθώς πέταξε το μπαλάκι στους Ελληνες ρέφερι και βοηθούς, τονίζοντας ότι «φροντίστε να μη δίνετε δικαιώματα σε κανέναν. Με την απόδοσή σας θα περιοριστεί ο ορισμός των ξένων». Και έζησαν αυτοί καλά, όμως (αυτό είναι το σημαντικό) ζουν καλύτερα οι ξένοι της ΚΕΔ.
2) Μάλιστα, το γεγονός ότι τους ζήτησε να βελτιωθούν δείχνει ότι δεν είναι έτοιμοι να αναλάβουν το βάρος του ελληνικού πρωταθλήματος, άρα απέτυχε και ο ίδιος, μαζί με την υπόλοιπη ΚΕΔ και τον εκπαιδευτή Τριτσώνη που δεν τους βελτίωσαν.
3) Η φράση ότι και οι  ξένοι έκαναν… σκάνδαλα και …εγκλήματα είναι ένα «φάρμακο» στον πόνο των Ελλήνων διαιτητών, καθώς τα αιτήματα από τις ομάδες για ορισμό διαιτητών από το εξωτερικό αυξάνονταν όσο περνούσε ο καιρός, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης ζήτησε να οριστούν ξένοι στα ημιτελικά του Κυπέλλου (ΑΕΚ-Λαμία, ΠΑΟΚ-Αστέρας).
4) Μήπως, ακόμα κι έτσι (για τα… σκάνδαλα και τα… εγκλήματα ο λόγος), παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει να κάνει ορισμούς; Ο ίδιος δεν έφερε τους ξένους που έκαναν… εγκλήματα και λάθη;

5) Η στήριξη είναι τόσο μεγάλη που έστω και αργά έγινε δεκτό μέχρι και το αίτημα του Ατρομήτου για ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια με τους «μεγάλους»;