Οι… τραγουδισμένοι και η ευθύνη της ΚΕΔ


-Στις αλλαγές που έρχονται η χειρότερη διαιτησία όλων των εποχών δεν είναι έξω από το… κάδρο.


Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνει σε τροχιά αλλαγών. Το γράφουμε εδώ και καιρό, όμως πλέον επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές, αποτελεί κάτι σαν κοινό μυστικό και ήδη πολλά πράγματα κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική και στη διαιτητική πιάτσα. FIFA και UEFA άργησαν, όμως έχουν πάρει «κομβικές» αποφάσεις, κατάλαβαν πολύ καλά τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ερώτημα είναι πότε θα ανακοινωθούν, λογικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Φυσικά, η χειρότερη διαιτησία όλων των εποχών δεν πρόκειται να μείνουν έξω από το… κάδρο.
Πάντως, κάποιοι διαιτητές έδειξαν ότι δεν κάνουν για να είναι στον πίνακα της Superleague. Για την ακρίβεια δεν είναι κάποιοι, καθώς οι… τραγουδισμένοι είναι πολλοί. Η ΚΕΔ δεν φρόντισε να τους προφυλάξει και τους έβαζε παντού (εννοούμε σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ). Παράλληλα, ούτε οι ίδιοι φρόντισαν να προφυλάξουν τους εαυτούς τους, αφού σφύριζαν με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Πιο συγκεκριμένα με αγωνιστική φιλοσοφία 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού. Το συγκεκριμένο… στιλ δεν είχαν μόνο ένας ή δυο, αλλά όλοι! Ακόμη και αυτοί που τους έβαζαν μόνο στον ΠΑΟΚ ή μόνο στην ΑΕΚ αλλά και ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό!
Και μόνο τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουν αλλαγές. Και πρώτοι κινδυνεύουν οι συγκεκριμένοι διαιτητές. Αλλωστε, ελάχιστοι από όσους είναι στους πίνακες έχουν δείξει ότι έχουν τα προσόντα να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία, άρα ουδείς αναντικατάστατος. Δυσάρεστες εκπλήξεις, σύμφωνα πάντα με όσα κυκλοφορούν στη διαιτητική πιάτσα, θα υπάρξουν μέχρι και για διεθνείς διαιτητές. Μέχρι και για νέους διεθνείς…
Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, ο Περέιρα και το …δίδυμο θα αποτελέσουν παρελθόν. Η διαιτησία θα αλλάξει σελίδα, άρα πρέπει να αλλάξουν και πρόσωπα (παράγοντες, διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές)…
Πιο πάνω γράφουμε ότι FIFA και UEFA άργησαν, όμως κατάλαβαν πολύ καλά τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλά συμπληρώνουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση Γραμμένου, όπως και ο Βασιλειάδης βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.



Σχόλια