Ακατάλληλος ο Σέζος να σφυρίξει τον Ολυμπιακό


Ο ρέφερι της ΕΠΣ Κιλκίς αδίκησε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπως και ο βοηθός Δημόπουλος (Φλώρινας) που επίσης θα σφυρίξει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
«Μαύρα μεσάνυχτα» έχουν στους ορισμούς. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, αφενός δεν προστατεύουν τις ομάδες, αφετέρου δεν προστατεύουν τους διαιτητές και τους βοηθούς.
Στο ματς Απόλλων-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Θανάσης Σέζος (Κιλκίς). Δεύτερη φορά που μπαίνει σε ματς των Πειραιωτών, καθώς την 7η αγωνιστική διαιτήτευσε ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-0, όπου έκανε «βροχή» από λάθη.
Ο ρέφερι της ΕΠΣ Κιλκίς δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ποτουρίδη στο 91’, δεν απέβαλε τον Πλατέλλα στο 5’ (του έδειξε κίτρινη για κλωτσιά στον Γκιλιέρμε), μπορούσε να του δείξει δεύτερη στο 35’. Στη φάση αυτή, ο Σέζος έκανε διπλό λάθος, καθώς δεν καταλόγισε φάουλ πριν το γκολ του ΟΦΗ, όταν ο Πλατέλλας πάτησε τον Τσιμίκα.
«Ζήλεψε» και ο Δημόπουλος (Φλώρινας), ο οποίος στο 72’ καταλόγισε ανύπαρκτο οφσάιντ σε βάρος του Μάνου.
Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σέζος άρχισε να παίρνει σερί ορισμούς, είτε για να σφυρίξει αγώνες, είτε ως τέταρτος.
Δεύτερος βοηθός του Σέζου στον αγώνα Απόλλων-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Δημητριάδης (Καστοριάς), τέταρτος διαιτητής ο Κοτσάνης (Δράμας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Κουρκούνας από τα Χανιά.



Σχόλια