Αδύναμη και απαξιωμένη η ΕΠΟ

-Στο Πάρκο Γουδή δείχνουν περίτρανα ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη ΦΙΦΑ

Αν προτιμάτε η ΕΠΟ είναι και αδύναμη και ανύπαρκτη. Το σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επί ημερών της διοίκησης Γραμμένου, έχει ως εξής. Από τη μια έχουμε τις κρατικές παρεμβάσεις του Βασιλειάδη, ο οποίος επέβαλε μέχρι και αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, με την ΕΠΟ να παραμένει απλός θεατής. Κάπως έτσι τη θεωρούν και οι ομάδες, καθώς δεν υπάρχει σύλλογος που να δίνει σημασία σε μια ομοσπονδία, όπου γνωρίζει πως οι παράγοντες της ανήκουν σε δυο διαφορετικά μπλοκ, που συνδέονται με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Ένα κύπελλο διοργανώνει η ΕΠΟ, όμως κατάφεραν να το απαξιώσουν κι αυτό, επειδή δεν συμπεριέλαβαν στην προκήρυξη ότι οι ομάδες έχουν δικαίωμα τέταρτης αλλαγής σε περίπτωση παράτασης αγώνα. Αφού το ζήσαμε κι αυτό, σημαίνει ότι ο κατήφορος δεν έχει τέλος και δεν πρόκειται να μας εκπλήξει τίποτα στο μέλλον. Στο Πάρκο Γουδή δείχνουν περίτρανα ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη ΦΙΦΑ. Το… μπάχαλο που έγινε στο κύπελλο με την τέταρτη αλλαγή δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας.
Και για να έχουμε και το ερώτημα: Τελικά για το Κύπελλο τι ισχύει; Η προκύρηξη που δεν γράφει για τέταρτη αλλαγή στην παράταση ή η ανακοίνωση της ΕΠΟ που γράφει ότι επιτρέπεται;