Ο Τσαμούρης των σερί ορισμών και των κραυγαλέων λαθών!



-Σε λιγότερο από έναν μήνα μετά τη… δήθεν τιμωρία του για το βόλεϊ του Βιεϊρίνια ορίστηκε σε δυο ματς πρωταθλήματος, ένα κυπέλλου, ενώ δυο φορές μπήκε τέταρτος!
-Μέχρι που εκτέθηκε και στη Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 1-0), κάνοντας ένα κραυγαλέο λάθος, καθώς δεν καταλόγισε πέναλτι μαρς σε ανατροπή του Κότσιρα από τον Κότνικ.

Στις 3 Δεκεμβρίου 2018, ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά) έκανε ένα σούπερ λάθος στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1. Στο 11’, με το ματς στο 0-0, δεν καταλόγισε πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ, αν και ο Βιεϊρίνια έπαιξε βόλεϊ, χάντμπολ, πάντως όχι ποδόσφαιρο!
Αναφερόμαστε στο πέναλτι της δεκαετίας, μάλιστα η φωτογραφία που απεικονίζει την παράβαση έγινε viral. Αν δεν υπήρχε… εξυγίανση, ο Τσαμούρης, δεδομένου του μεγέθους του λάθους, θα πήγαινε στο σπίτι του. Όμως, επειδή έχουμε… εξυγίανση, τον τιμώρησαν μόνο για τα μάτια του κόσμου, καθώς επέστρεψε σε λιγότερο από 40 μέρες (!!!), δεδομένης και της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εορτών και της αποχής των διαιτητών λόγω του ξυλοδαρμού του Τζήλου.
Επειδή έχουμε… εξυγίανση, σε λιγότερο από ένα μήνα και μετά τη… δήθεν τιμωρία του, ο Τσαμούρης μπήκε σε δυο ματς πρωταθλήματος, ένα κυπέλλου, ενώ δυο φορές ορίστηκε τέταρτος!!! Ο Τσαμούρης επέστρεψε την 16η αγωνιστική, δηλαδή στις 12/01, καθώς τον σφύριξε Λάρισα-Απόλλων 3-0 και την Τετάρτη (30/01) διαιτήτευσε Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 1-0, δηλαδή το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι και το τελευταίο του μέχρι τώρα, όπου έκανε ένα ακόμη κραυγαλέο λάθος. Επίσης, ο Τσαμούρης στις 23 Ιανουαρίου διαιτήτευσε ΑΕΚ-Κισσαμικός 5-0 για το Κύπελλο, ενώ μπήκε τέταρτος, τόσο την 17η, όσο και τη 18η αγωνιστική.
Νομίζουμε ότι «βγάζει μάτια» το μέγεθος της στήριξης σε έναν διαιτητή που έκανε ένα τεράστιο λάθος που έπρεπε να πάει σπίτι του. Όπως έβγαλε μάτια και το λάθος που έκανε ο Τσαμούρης στη Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 1-0), κάνοντας ένα ακόμη κραυγαλέο λάθος, καθώς δεν καταλόγισε πέναλτι μαρς σε ανατροπή του Κότσιρα από τον Κότνικ.
Συνολικά στις 19 αγωνιστικές πρωταθλήματος, ο ρέφερι της ΕΠΣ Πειραιά δεν ορίστηκε μόνο στις τέσσερις, καθώς σήμερα θα σφυρίξει τον έβδομο αγώνα του, ενώ οκτώ φορές μπήκε ως τέταρτος. Το πιο πιθανό ήταν να ορίζονταν και στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, αν δεν έκανε το λάθος στη Νέα Σμύρνη.

-Είναι πέναλτι το χέρι του Βιεϊρίνια στη Λαμία οεο; Στη Νέα Σμύρνη έγινε πέναλτι οεο;