ΕΠΣ Μεσσηνίας: Τραυματισμός φιλάθλου από πτώση στην εξέδρα


notosport.eleftheriaonline.gr/
Ο τραυματισμός ενός 71χρονου φιλάθλου επισκίασε το Κυριακάτικο ματς του Αστέρα Βαλύρα με τον Ατρόμητο Πλατύ, για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.
Η ομάδα της Βαλύρας νίκησε 1-0 όμως στο ημίχρονο ο φίλαθλος Μανώλης Ραγκούσης έπεσε από την εξέδρα και χτύπησε στο κεφάλι.
Στην προσπάθειά του να ανέβει στην μικρή λυόμενη κερκίδα του Δημοτικού γηπέδου της Ιθώμης, η οποία έχει φθαρεί σε πολλά σημεία, σωριάστηκε στο έδαφος κτυπημένος στο κεφάλι και αιμόφυρτος. Ο ιατρός του αγώνα Βασίλης Καμαρινόπουλος του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και με τη βοήθεια του αντιδημάρχου Μεσσήνης Κωστάρα Γεωργακόπουλου διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες, ενώ του έγινε συρραφή στο κεφάλι με ράμματα.
Οπως λένε οι άνθρωποι της ομάδα της Βαλύρας, το συμβάν ανέδειξε με δυσάρεστο τρόπο την ανάγκη κατασκευής κερκίδας. Σχετικά με την τοποθέτηση λυόμενης κερκίδας στη έδρα του Αστέρα Βαλύρας, η διοίκηση των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης έχει αναφερθεί με έγγραφό της στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης και ζητούσε να προχωρήσει σε μια πλήρη μελέτη.
Στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα, το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 23’ όταν ο προωθημένος αμυντικός Τάσος Μπουρίκας έκανε ωραία σέντρα και ο νεαρός Collhar και με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Διαιτητής ήταν ο καλαματιανός ρέφερι Παναγιώτης Σερεμέτης και βοηθοί διαιτητές οι Δ. Ταβουλαρέας και Α. Μιχαλόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Παναγιώτης Σταθόπουλος, Κώστας Ξυδέας, Κωστής Σιάγκρης, Χαρίλης Φουρναράκος, Ι. Πανταζής (89΄Τάσος Νίκας ΙΙ. Πανταζής, Τάσος Μπουρίκας (76΄ Ε. Καλαφάτης, Μπούτρος (66΄Ηλίας Καρμπαλιώτης), Γιάννης Καρύδης, Γιώργος Γεωργακόπουλος και S. Collhar (66΄Καρμπαλιώτης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ (Π. Αλεξόπουλος): Στ. Ταχταμπάς, Τσιμπούρης (70΄Κουτσουμπός), Ν. Βαλσαμάκης, Δ. Παυλόπουλος, Γ. Μανούσος, Στέργιος. Δημέας, Νίκας (Ι. Χριστόπουλος, Π. Παυλόπουλος Kosielniak (90+ Σμυρλής)και Πλάγος

Σχόλια