Ο Φωτιάδης άλλαξε τα… φώτα στους κανονισμούς, με δυο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ


-Επίσης, «έπνιξε» και αποβολή του Πέλκα

Μίλησαν οι μουγκοί και είδαν οι τυφλοί με τα δυο πέναλτι που έδωσε ο Φώτης Φωτιάδης υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα που τελικά κατάφερε αν νικήσει 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Καταλόγισε το πρώτο, με το οποίο άνοιξε το σκορ, στο 37’, όταν ο Ακπόμ βούτηξε μπροστά στο απλωμένο πόδι του Ευαγγέλου. Σε αυτή τη φάση αν υπάρχει κάτι, είναι φάουλ του Σιόντη στον παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος, όμως δεν έπεσε. Επίσης, γιατί ο ρέφερι δεν έδειξε κίτρινη στον Ευαγγέλου που θα ήταν η δεύτερη, εφόσον ο ρέφερι θεώρησε ότι ο παίκτης του ΠΑΣ έκανε πέναλτι;
Μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε και ο Φωτιάδης σφύριξε δεύτερο ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Λίλα στον Ακπόμ, χωρίς ο παίκτης του ΠΑΣ να του κάνει κάτι επιλήψιμο στη φάση του 74’! Το πέναλτι έχασε ο Ακπόμ.
Επίσης, ο ρέφερι της ΕΠΣ Καστοριάς στο 32’ δεν έδωσε κίτρινη στον Πέλκα για φάουλ που έκανε, του έδειξε κάρτα στο 45’, άρα ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να είναι στο ματς. Επρεπε να αποβληθεί.
Ποιος είναι ο Φωτιάδης; Ενας διαιτητής που ανέβηκε το καλοκαίρι στη Σούπερ Λίγκα. Και για να συμβεί αυτό έπρεπε να φτάσει σε ηλικία 38 ετών, δηλαδή ανέβηκε αν και θεωρείται μεγάλος σε ηλικία, αν και διαφήμισαν ότι έκαναν ανανέωση στους πίνακες!!! Τόσο μεγάλο ταλέντο τον θεωρούσαν!
Ο Φωτιάδης ορίστηκε σε ματς του ΠΑΟΚ έναν χρόνο μετά. Στο παιχνίδι κυπέλλου της προηγούμενης περιόδου, στις 09/01/18, ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1 η Θεσσαλική ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 92’ και ηττήθηκε 2-1 στο 93’. Για την ακρίβεια ηττήθηκε από ανύπαρκτο πέναλτι του Φωτιάδη αφού ο Κοτσώνης απέκρουσε τη μπάλα με το σώμα του, έχοντας προλάβει να μαζέψει το χέρι του!
Παρόλα αυτά ο Φωτιάδης ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα…




Σχόλια