Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης για το… τέρας της «εξυγίανσης» - Είναι και πολιτικό το πρόβλημα του ποδοσφαίρου


-Με το… άλλοθι των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ δημιούργησαν μια κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο!

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση κρατάει κλειστά τα μάτια για όσα γίνονται στη διαιτησία αν και πρωτοστάτησε για να δημιοργηθεί το… τέρας που «βάφτισαν» εξυγίανση. Θυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην σύντροφός του Πάνος Καμμένος φωτιογραφήθηκαν με φανέλες του ΠΑΟΚ, ενώ ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος πήγαινε στη σουίτα του Σαββίδη στην Τούμπα και αυτά είναι μόνο πρόχειρα παραδείγματα. Αλλωστε, υπάρχει και η πρόσφατη επίσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ειδικά αν δεν υπήρχε ούτε η πολιτική Κοντονή και μετέπειτα του Βασιλειάδη που ήταν και είναι καρμπόν, απόδειξη ότι δεν θα πολιτευθεί στον Πειραιά αλλά στο Νότιο Τομέα, ένα τμήμα της πρώην Β’ Αθηνών. Ετσι, σε συνεργασία με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ δημιούργησαν μια κατάσταση, και μάλιστα με συνεχής παρεμβάσεις τους στο αυτοδιοίκητο, που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Για αυτό και αποκαλέσαμε… τέρας την «εξυγίανση». Αλλωστε, ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Μόνο νόμο δεν έχουν βγάλει για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.