Υπογραφή σύμβασης για γήπεδο και επίσκεψη Ζαγοράκη στον ΣΔΠ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (29/1/2019)
Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ικανοποίησης, η ΕΠΣΔ ενημερώθηκε για την υπογραφή της σύμβασης από τον  Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γιώργο, με τον ανάδοχο για την αποκατάσταση του γηπέδου της Σύμης και την έναρξη των εργασιών.
Για ακόμη μία φορά συνεπής στις δεσμεύσεις του απέναντι στην Ένωση, ο  Περιφερειάρχης προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στις εργασίες που προβλέπονται για την αποκατάσταση των ζημιών  που υπέστησαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της Σύμης, αφού ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο εντός πέντε μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης.
Η Ένωση, έχει αποστείλει μέσω της ΕΠΟ σχετικό αίτημα στη FIFA και UEFA, για επιπλέον οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση των υπόλοιπων αθλητικών χώρων του γηπέδου τη Σύμης. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται ενέργειες και για τα υπόλοιπα έργα στα γήπεδα του Νομού μας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (29/1/2019)
Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου επισκέφθηκε τη Δευτέρα  28.01.2019, ο Ευρωβουλευτής και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος 2004, Θεόδωρος Ζαγοράκης, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη Παναγιώτη, στην καθιερωμένη εκπαιδευτική συνάντηση των μελών του συνδέσμου, στο πλαίσιο των επαφών του κατά την επίσκεψη του στο νησί της Ρόδου. Οι διαιτητές είχαν την χαρά να συνομιλήσουν μαζί του και να ανταλλάξουν απόψεις.

Σχόλια