ΕΠΣ Αχαΐας: Επίθεση Πλούμη κατά Ντάσιου λόγω ΕΠΣ Καρδίτσας


-«Βαρύτατες οι καταγγελίες που πήραν πανελλήνια δημοσιότητα του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Παλάσκα»
-«Ευθαρσώς στο διαδίκτυο μετά τις καταγγελίες, το μέλος της πλειοψηφίας (σ.σ. Ντάσιος) ανάρτησε φωτογραφίες από την ωραία πόλη της Καρδίτσας. Για αντιπερισπασμό; Από ελαφρότητα;».
-«Καλώ τον πρόεδρο της Ενωσης να συγκαλέσει άμεσα σε συνεδρίαση του ΔΣ με μοναδικό θέμα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα; Γιατί σιωπά σ' αυτές τις σοβαρές καταγγελίες που επίκεντρο έχουν την Ενωση που διοικεί και προσβάλλουν όλους μας;»



Χρ. Πλούμης: «Αν δεν υπάρχει επίπτωση, να παραιτηθούμε»

www.pelop.gr
Με γραπτή του δήλωση, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας, Χρήστος Πλούμης, πήρε θέση για τις καταγγελίες του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας σε βάρος της ΕΠΣ Αχαΐας. Αναλυτικά αναφέρει:
«Μετά τις βαρύτατες καταγγελίες που πήραν πανελλήνια δημοσιότητα του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Παλάσκα, για παρεμβάσεις και άθλιες πρακτικές μέλους του ΔΣ της Ενωσής μας (προφανώς απ' ότι μαθαίνουμε δεν είναι μόνος του) σιωπή απ' όλους. Δηλαδή αποδεχόμαστε αυτή την αθλιότητα. Μας εκφράζει; Περιποιεί τιμή για την Ενωσή μας; Ευθαρσώς στο διαδίκτυο μετά τις καταγγελίες, το μέλος της πλειοψηφίας ανάρτησε φωτογραφίες από την ωραία πόλη της Καρδίτσας. Για αντιπερισπασμό; Από ελαφρότητα; Ορισμένοι φυσικά θα πουν "έλα και τι έγινε όλοι τα ίδια κάνουν". Δεν κάνουν όλοι όμως τα ίδια και όλα αυτά είναι ανεπίτρεπτα και σοβαρά πράγματα. Ή παλεύουμε κάποιοι άνθρωποι από μέσα να σταματήσουν οι κάθε είδους κομιστές να αλώσουν αυτό που υπηρετούμε και αγαπάμε, ειδάλλως καλύτερα να πάμε σπίτι μας. Δεν έχουμε κανένα λόγο για την παρουσία μας να συναινούμε σε πράγματα που δεν μας ακουμπάνε και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει.
Γι αυτούς τους λόγους, καλώ τον πρόεδρο της Ενωσης να συγκαλέσει άμεσα σε συνεδρίαση του ΔΣ με μοναδικό θέμα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα; Γιατί σιωπά σ' αυτές τις σοβαρές καταγγελίες που επίκεντρο έχουν την Ενωση που διοικεί και προσβάλλουν όλους μας;
Από την άλλη, αν προσπαθήσουν να το περάσουν χωρίς καμία επίπτωση όπως συνηθίζουν και χωρίς κάποια σοβαρή συζήτηση με αποφάσεις που θα ανακοινωθούν δημόσια και θα καλύπτουν όλους μας, καλώ τα μέλη του ΔΣ της Ενωσής μας και τους ανθρώπους των επιτροπών σε παραίτηση.
Ελπίζω και εύχομαι αρκετοί συνάδελφοι να ενστερνίζονται αυτή την άποψη. Αναμένω με ιδιαίτερη αγωνία το σκεπτικό και τις αποφάσεις των ανθρώπων που μαζί αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».