Γιατί ο Κομίνης δεν έπρεπε να μπει στον Ολυμπιακό


-Εχει κάνει πολλά λάθη στα δυο περσινά παιχνίδια που σφύριξε τους «ερυθρόλευκους». Ηχηρό φάλτσο η επιλογή Μπουξμπάουμ.

Ανεξήγητο αυτό που έκανε ο Περέιρα με τον Κομίνη (Θεσπρωτίας). Ο διεθνής ρέφερι, για να ξεκινήσουμε την αγωνιστική ανάλυση του ορισμού του στο παιχνίδι της Τετάρτης (30/01) Ολυμπιακός-ΑΕΛ, έπρεπε να τιμωρηθεί για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, Λαμία-Ατρόμητος 2-1, επειδή αλλοίωσε το αποτέλεσμα, καθώς καταλόγισε ανύπαρκτο υπέρ της γηπεδούχου στο 76’, όταν η μπάλα βρήκε στον ώμο του Χατζηισαϊα, ενώ ο Δημούτσος είχε πέσει πάνω στο απλωμένο πόδι του παίκτη του Ατρομήτου. Όμως, αντί για αυτό ο Πορτογάλος τον έβαλε στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Κομίνης είναι από τους διαιτητές που απολαμβάνει ασυλίας. Εχει έναν χρόνο να οριστεί στον Ολυμπιακό, επίσης και στα δυο παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου έκανε «βροχή» από λάθη.
Στις 7 Φεβρουαρίου 2018 ο 39χρονος διαιτητής ορίστηκε στο ματς κυπέλλου ΑΕΚ- Ολυμπιακός 2-1, όπου δεν απέβαλε τον Βράνιες για σκληρό μαρκάρισμα στον Ανσασιφάρντ στο 20’, ενώ λίγο μετά ο Βόσνιος προκάλεσε ξανά με κεφαλοκλείδωμα στον Μάριν. Επίσης, έδινε εύκολα φάουλ στην ΑΕΚ και «κατάπινε» αυτά που έπρεπε να δώσει στον Ολυμπιακό.
Ακόμη χειρότερος ήταν στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0 που έγινε στις 22 Οκτωβρίου 2017 για την 8η αγωνιστική. Παρότι οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν διέρρευσαν ως θέση τους τα εξής παράπονα: «Το γεγονός ότι νικήσαμε δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε αναπάντητη την προκλητική διαιτησία του Κομίνη. Μάλλον έπαιζε διαιτητής σε αγώνα μπάσκετ απόψε (σ.σ. χθες). Ακόμα εκτελούν φάουλ έξω από την περιοχή μας. Εσπασε τα ρεκόρ. Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μάτος σε τρεις περιπτώσεις χάρισε. Να μη μας ξανασφυρίξει ποτέ».
Και στο ματς αυτό έκανε ρεσιτάλ με φάουλ υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης που μόνο αυτός έβλεπε, ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε η μη αποβολή του Μάτος. Ειδικά οι κάρτες που δεν του έδειξε στο 41’ και στο 55’ είναι ο ορισμός.