Περέιρα από άλλον πλανήτη! Είπε ότι δεν ήξερε πως οι ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ είναι απλήρωτοι και για φέτος!


Ο Περέιρα θα σώσει την ελληνική διαιτησία; Να τον χαίρονται! Ο επικεφαλής της ΚΕΔ παραδέχθηκε στο σεμινάριο των διαιτητών της Φούτμπολ Λιγκ ότι δεν ήξερε πως οι ρέφερι είναι απλήρωτοι και για φέτος, αν και έχει διεξαχθεί η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Για αυτό και ζήτησε από τους διαιτητές να ενημερώνουν για όποιο πρόβλημα υπάρχει! Υπενθυμίζουμε ότι στους διαιτητές οφείλονται και τα χρήματα από τις αμοιβές ολόκληρης της περσινής σεζόν και χθες (29/01) πληρώθηκαν μόνο οι μισοί. Δηλαδή και να το ήξερε ο Περέιρα υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι; Χώρια που κάποιοι τσιμπιόντουσαν για να δουν αν ονειρεύονται εξαιτίας των όσων είπε.
Σχόλιο: Αρα, να μην απορήσουμε αν ο Περέιρα πει ότι δεν κάνει ορισμούς, αφού δεν ξέρει ούτε τα πιο απλά πράγματα; Χα, χα, χα!

Ακόμη ο Πορτογάλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο των διαιτητών, τονίζοντας πως όταν ανέλαβε υπήρχε 30 % αποτυχία στα γραπτά και στις αγωνιστικές εξετάσεις.
Σχόλιο: Όπως έχουμε γράψει, με Λώλη περνάνε όλοι, κόβονται μόνο όσοι σταματάνε, καθώς το ποσοστό επιτυχίας εκτοξεύθηκε σχεδόν στο 100 %, και δεν υπερβάλουμε, από τότε που επέστρεψε στο πόστο του γυμναστή. Μακάρι να γράφουν τα αγωνιστικά τεστ σε βίντεο αλλά και να τα στέλνουν και στη ΦΙΦΑ, προκειμένου να αυξηθεί το ποσοστό επιτυχίας και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες του κόσμου.  


ΣΑΤΙΡΑ

Σχόλια