Football League: Φωνές για τη διαιτησία από Απόλλωνα Λάρισας και ΑΕ Καραϊσκάκη


***Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής του Απόλλων Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι δήλωσε πως η διαιτησία "καθάρισε" τον αγώνα.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του σύμφωνα με το sportlarissa.gr, έχουν ως εξής:
«Ήταν ένα κακό παιχνίδι που η ομάδα δεν μπήκε καλά στο γήπεδο. Δεχθήκαμε δύο γκολ νωρίς και ήταν δύσκολο να γυρίσει το ματς. Είπα στα παιδιά να σηκώσουν το κεφάλι. Είμαστε ακόμα δεύτεροι κι όχι χαμηλά στη βαθμολογία.
Απλά θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Έχω πει στο ματς με τη Κέρκυρα πως αν μας αφήσουν θα πάμε πολύ ψηλά. Είναι λίγο δύσκολο. Φαίνεται πως δεν θα αφήσουν τον Απόλλωνα να πάει. Η διαιτησία "καθάρισε" σήμερα το ματς».
*** Η Α.Ε. Καραϊσκάκης είχε την υπεροχή στο κυριακάτικο ματς με τη Σπάρτη αλλά δεν την κατάφερε να την κερδίσει, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Πάντως, οι Αρτινοί έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Θεοχάρη, εκφράζοντάς τα, μάλιστα, δημοσίως μέσω ανακοίνωσης.
«Φαίνεται ότι ο πιο πρόσφορος τρόπος είναι να βγάζεις συνεχείς ανακοινώσεις. Συγχαρητήρια στον Λαρισαίο ρέφερι, Θεοχάρη Δημήτριο, και να τον χαίρονται οι ιθύνοντες», τονίζουν χαρακτηριστικά.
Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στάθηκε στην κούραση των παικτών του:
«Θέλαμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που είχαμε ως ομάδα το τελευταίο διάστημα και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μία χρονιά πάρα πολύ καλή.
Απέναντί μας βρήκαμε μία καλά οργανωμένη ομάδα που χάνει πάρα πολύ δύσκολα. Το ζητούμενο ήταν να βρούμε τον τρόπο να ξεκλειδώσουμε την άμυνα. Δεν είχαμε πολλές προϋποθέσεις, είχαμε τις ευκαιρίες μας, ενώ δεν απειληθήκαμε σε όλο το 90λεπτο. Παιχνίδια που δεν μπορείς να κερδίσεις, σίγουρα δεν θέλεις να τα χάνεις. Κρατάμε τον βαθμό και την προσπάθεια που ήταν σημαντική. Δεν είχαμε την ενέργεια των προηγούμενων παιχνιδιών. Είμαστε μία βεβαρυμμένη ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τη διακοπή για να ξεκουραστούν άπαντες και τη νέα χρόνια να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να επιζητήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Να είστε καλά», ανέφερε.

Σχόλια